Tulburelul a ucis doi oameni într-un beci din raionul Cahul

O femeie în vârstă de 33 de ani şi un bărbat de 45 de ani au fost găsiţi fără suflare într-un beci. Potrivit informaţiilor operative ale Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale (SPCSE), ei s-ar fi intoxicat cu dioxid de carbon, emanat în urma procesului de fermentare a vinului.

beci_butoaie_intoxicatie

Foto: dse.md

Tragedia s-a produs în această dimineață, în satul Roșu, raionul Cahul, scrie trm.md. La fața locului a intervenit o echipă de salvatori din cadrul Detașamentului salvatori și pompieri Cahul, dar și un echipaj SMURD.

Cele două persoane au fost scoase din beci de către pompieri, iar medicul din cadrul echipajului SMURD a constatat decesul lor.

În urma primelor cercetări se cunoaște că bărbatul ar fi fost primul care a coborât în beci, a rămas cu piciorul prins între butoaiele cu vin, iar în ajutor i-a venit soția, ulterior pierzându-și viața ambii, intoxicați cu dioxid de carbon. O rudă a lor a fost cea care a descoperit tragedia și a alertat serviciile de urgență.

Salvatorii atenționează despre importanța măsurilor de securitate și despre pericolul aflării în încăperile unde se fermentează vinul.

Potrivit SPCSE, de la începutul acestei toamne, acestea sunt primele cazuri de intoxicare cu dioxid de carbon, în locațiile au loc procese de fermentare a vinului.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.