VIDEO. Probleme mari pentru Usatîi și mafia rusă! Gorbunțov face dezvăluiri incendiare

Tentativa de asasinare a lui Gherman Gorbunțov, fost partener de afaceri al fostei conduceri a Căilor Ferate Ruse, revine în atenția publică cu noi detalii șocante despre implicarea în acest caz a lui Renato Usatîi. Gorbunțov spune că Usatîi a pus la cale, la indicația stăpânilor săi de la Moscova, din РЖД (CFR) şi Solntsevskaya Mafia, împușcarea sa la Londra, în martie 2012.

Într-un interviu exclusiv acordat bloggerului Veaceslav Balacci, însuși Gherman Gorbunțov spune că lui Renato Usatîi „i s-a poruncit ca să mă distrugă în Moldova! Cu asta şi s-a ocupat activ, din toate puterile”.

Gorbunțov a declarat că cei care l-au atacat, prin Usatîi, sunt Uşarovici şi Markelov, care lucrau pentru Yakunin. „Nu ştiu dacă personal Yakunin… Nu-l cunosc personal pe Yakunin. Dar foştii mei prieteni, foştii mei parteneri, domnii Uşarovici şi Markelov da!”, a precizat Gorbunțov.

Interlocutorul lui Balacci dă de înțeles că, în prezent, există o comisie comună moldo-engleză, care investighează cazul Gorbunțov, în care e învinuit Renato Usatîi, cel care ar fi pus la cale lichidarea fizică a lui Gorbunțov.

Potrivit sursei citate, Usatîi a angajat între timp pe cineva ca să meargă la killerul Vitalie Proca, condamnat pentru omor în România, ca acesta din urmă să facă depoziții false în cazul tentativei de omor asupra lui Gorbunțov.

Gorbunțov mai spune că, în aceste împrejurări, Renato Usatîi este obligat să câștige teren în politica moldovenească, pentru că bandiții ruși au investit bani în el. Misiunea lui Usatîi, afirmă Gorbunțov, este să facă din R. Moldova un refugiu pentru bandiții bogați din Rusia.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , , ,

2 răspunsuri

Trackback-uri

  1. FOTO. Renato Usatîi, strâns cu ușa! Grup de anchetă moldo-britanic în cazul asasinării lui Gorbunțov – Argumentul
  2. Ghinion pentru Usatîi! A fost reținut cel care încerca să „cumpere” mărturii false despre implicarea sa în asasinatul lui Gorbunțov – Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.