FOTO. Renato Usatîi, strâns cu ușa! Grup de anchetă moldo-britanic în cazul asasinării lui Gorbunțov

Gherman Gorbunțov, fost proprietar al „Universalbank”, este într-o strânsă colaborare cu Scotland Yard, cu procurorii englezi şi, mai nou, cu procurorii moldoveni.

Renato Usatii

Renato Usatîi. Captură video: n4.md

Gorbunțov colaborează cu oamenii legii pe marginea unui dosar ce vizează tentativa de asasinare a sa, în martie 2012, la Londra. Împușcarea lui Gorbunțov ar fi fost comandată de mafia rusă prin Renato Usatîi, în prezent lider al PPPN și primar de Bălți.

Despre faptul că Gorbunțov colaborează activ cu procurorii britanici și moldoveni scrie bloggerul Veaceslav Balacci, care publică, în blogul său, o fotografie ca dovadă în acest sens.

gorbuntov_ancheta

Foto: balacci.wordpress.com

„Am intrat în posesia unei fotografii făcută după întâlnirea lui Gherman Gorbunţov cu anchetatorii şi procurorii moldoveni, care ar fi avut loc recent în sediul Ambasadei Republicii Moldova la Londra! În timpul acelei întâlniri, Gherman Gorbunţov ar fi fost audiat de procurori, inclusiv în privinţa informaţiilor expuse ulterior de Gorbunţov în interviul pentru blogul meu!”, scrie Balacci.

Amintim că Gherman Gorbunțov, care a supraviețuit la Londra unui atentat la viața sa în primăvara anului 2012, comis de către killerul moldovean Vitalie Proca, a declarat într-un interviu exclusiv acordat bloggerului Veaceslav Balacci, că Renato Usatâi ar fi încercat să-l mituiască pe Vitalie Proca cu suma de 600 mii de dolari pentru ca acesta din urmă să învinuiască pe altcineva de comandarea asasinatului lui Gherman Gorbunțov.

Gorbunțov declară sus și tare că anume Usatîi a comandat omorul său.

În martie 2012, la Londra, killerul moldovean Vitalie Proca a tras opt gloanţe în Gherman Gorbunțov, care ar fi devenit incomod pentru unii din РЖД (Căile Ferate Ruse) şi Mafia Solntsevskaya.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , , ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. Ghinion pentru Usatîi! A fost reținut cel care încerca să „cumpere” mărturii false despre implicarea sa în asasinatul lui Gorbunțov – Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.