Profesor: Dodon a devenit teroristul numărul unu al Moldovei

Din când în când, în diferite colţuri ale lumii, ale Europei, apar asemenea inşi ca Nero şi Stalin care se credeau vulturi, dar ei nu erau decât nişte ciori care au învăţat să croncăiască şi să bată ciorile mai mici, în zborul lor se opresc deasupra unor uscăciuni.

Igor Dodon

Igor Dodon. Foto: adevarul.ro

O vestită coadă de topor, cu mutră de trădător, Dodon, a apărut pe plaiurile frumoasei Basarabii, vrând să pună mâna pe putere în Republica Moldova. Un ins cu sentimente sufocate de ură împotriva a tot ce este românesc se dezlănţuie şi emite minciuni zilnic şi mai ales „minciuni istorice” despre poporul şi limba moldovenească, băgată pe gâtul românilor de către ruşi după Pactul Ribbentrop-Molotov, acesta vrea să vă ducă din nou în casa robiei.

Dând frâu liber unei imaginaţii bolnave, fugind de responsabilitate, Dodon uită să vorbească despre guvernarea dezastruoasă a comuniştilor, unde a fost ministru al economiei, când a început distrugerea economiei în R. Moldova şi marile furturi. Iată ce am citit în presă despre acest ins. Pe când Igor Dodon era viceprim-ministru şi ministru al economiei, Zinaida Greceanîi lua credite de sute de milioane de euro, oferite soţului ei pentru fabrica de vin de la Cojuşna. Renato Usatîi (cu 18 dosare deschise şi lăsate să stea de-o parte), Ilan Shor, Oleg Voronin (cu mai multe miliarde şterpelite între 2000-2009) de care nu s-a pomenit niciodată în jurul lui Dodon, aceştia fac parte din gaşca comuniştilor şi socialiştilor.

Dodon, după constituirea de către patrioţii unionişti a „Sfatului Ţării-2”, a ameninţat cu război civil, devenind teroristul numărul unu al Moldovei.


Nicolae Dabija: Dodon merge cu paşi hotărâţi către un război civil


Uitaţi-vă la românii de dincolo de Nistru, din Transnistria, cum au fost asupriţi, deznaţionalizaţi, au fost majoritari şi azi dacă mai sunt 200.000.

Dodon vrea să scoată unioniştii în afara legii.

Când au început distrugerea şi furturile secolului în R. Moldova, Dodon era viceprim-ministru şi ministru al economiei.

Cine este acest ins, Dodon?

Dodon vrea să ajungă la cârma statului ca să transforme Republica Moldova într-o gubernie a Rusiei.

Dodon este etalonul prostiei, dar pare a fi şi un mare handicapat. Amintiţi-vă cum aţi trăit când Dodon era ministrul economiei, credeţi că venind la putere acest mincinos de Dodon veţi trăi a doua zi mai bine, pensiile vor fi mai mari, salariile mai mari, asistenţa socială mai bună?

Nu! Cu siguranţă vă va duce în sclavie.

Igor Dodon desigur nu este nici Nero şi nici Stalin, pentru că nu are puterea lor, dar punând mâna pe putere, a doua zi va trece la represalii, el s-a născut să facă rău, este un manipulator, face parte din mincinoşii Moldovei.

Vorba lui Dostoievski, suferinţele celorlalţi nu îi vor face niciodată mai înţelepţi pe cei care pun mâna pe putere.

A început campania electorală pentru alegerea Preşedintelui Republicii Moldova. Dodon se vede deja preşedinte. El a început încă în urmă cu mai mulţi ani campania de „minciuni istorice”, minte şi manipulează cu maximă neruşinare, instigă la ură împotriva României şi a românismului. Slujbaş slugarnic, el este de fapt candidatul Rusiei, fără argumente, idei imbecile, de o deosebită gravitate, revărsător de furie oarbă împotriva românismului, trebuie să spunem tot adevărul despre acest mincinos, induce neadevăruri pe care din păcate unii români insuficient informaţi le ascultă.

Să separăm grâul de neghină, probele sunt de partea adevărului istoric promovat de unionişti.

Important e să ştim şi să nu uităm istoria noastră milenară.

Dodon inventează cu bună ştiinţă tot felul de minciuni, cuvintele lui sunt complicii răului, obiectivul lui netrebnic este „Jos Republica Moldova”, el vrea să vă ducă din nou în casa robiei.

Dodon nu poate fi preşedintele Republicii Moldova. Preşedinţii R. Moldova ar trebui să fie un Nicolae Dabija, Mihai Cimpoi, Gheorghe Duca, Ion Ungureanu. Din păcate, aceşti mari români nu candidează, dar dumnealor vă vor spune cine ar putea avea onoarea de a fi preşedintele R. Moldova.

Eu de aici, din partea de vest a României, îl văd preşedinte pe bunul român Ghimpu, ar mai putea fi preşedinte I. Leancă, Maia Sandu cu vederi europene.

Basarabiei îi revine rolul de patrie istorică, spune marele Eminescu. „Codrii, apele şi cetăţile Moldovei permanentizează Dacia, îi dau un suflu nou, o continuă organic, deapănă fără şovăire firul ţesut de parcelele istoriei”.

Această mare lucrare se va realiza dacă vom avea conştiinţa de români, iar Europa ar da dovadă că recunoaşte puterea dreptului, asupra dreptului puterii imperialiste.

Rusia voieşte să ia Basarabia din nou, noi însă nu putem accepta acest furt.

Cine ar cuteza să atingă acest principiu ar fi un vânzător de ţară.

Această vânzare de ţară o pregăteşte Dodon cu socialiştii-naziştii lui.

Rusia nu poate lua Basarabia prin forţă, are nevoie de trădători.

Dacă veţi vota Dodon, înseamnă că acceptaţi de bună voie vânzarea pământului nostru, înseamnă a vă da soarta în mâinile unor netrebnici, gata oricând să vă vândă şi sufletul.

Rusia cu politica ei agresivă la 1812, ne-a furat Basarabia. Pentru Rusia numai aceea e drept ce s-a făcut de atunci încoace, spune Eminescu. Dar Basarabia a fost a noastră de veacuri, ea poartă numele celei mai vechi dinastii româneşti, a Basarabilor, în vremuri în care nu era vorba de împărăţia rusească.

Să urmăm exemplul măreţilor Basarabeni care au avut o colosală iubire de neam, să nu permitem să ajungă la putere această vinitură, Dodon.

Aştept ca Basarabia să respire liber, să pună capăt unui sistem de dominaţie rusesc, să urmeze un proces de instaurare a bunăstării românilor care au suferit atât de mult.

Dodon nu poate fi preşedintele R. Moldova pentru că nu are suflet de român.

Basarabia a fost mulţi ani dominată, asuprită, îmbrăcată în lozinci şi propagandă KGB-istă. Basarabia trece încă printr-un purgatoriu, fără lideri politici consacraţi, unii dintre ei fiind cozi de topor.

Actuala situaţie politico-economică din Republica Moldova, cu lungi perioade de involuţie, pune în pericol însăşi existenţa naţională a românilor de dincolo de Prut.

Uniţi-vă în dragoste de Neam şi Ţară, în credinţa datorată neamului împotriva cozilor de topor şi veţi fi liberi şi demni români, mândri de seminţia voastră, apăraţi darul de la Dumnezeu, pământul nostru sfânt românesc.

Aceasta ar fi ruga mea pentru voi.

Pentru a atinge acest ţel minunat, votaţi un bun român, Mihai Ghimpu.

Prof. Teodor David Codreanul, Literatura și Arta, pag. 3Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, , , , , , , ,

2 răspunsuri

  1. Cind erau comunistii la guvernare nu se furau miliarde, pensiile cresteau anual cu 15% nu cum acum cu 3%! Cind erau comunistii la guvernare rapanul romanesc statea cu nasul in cur si nu ponegrea Moldovenii precum ca ei sunt tigani borati romani!

    Apreciază

  2. Eşti un..elegant ! Totuşi,informează – te ,apoi polemizăm !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.