Concubini bănuiţi că şi-au omorât pruncii. Riscă detenție pe viață

Doi concubini dintr-o localitate a municipiului Chişinău sunt bănuiţi că şi-ar fi omorât intenţionat doi copii nou-născuţi. Mama biologică, în vârstă de 37 de ani, şi concubinul acesteia de 29 de ani, care au la întreţinere patru copii, dintre care trei minori, sunt cercetaţi penal în stare de arest pentru omor intenţionat.

Bebelus

Foto: prime.md

Potrivit unui comunicat al Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, citat de IPN, crimele au fost comise în 2008 şi 2009. Copiii au fost omorâţi la domiciliu, imediat după naştere. Au fost înveliţi în sacoşe din plastic şi îngropaţi: unul în ograda casei şi altul la marginea unei păduri din localitate.

Poliţiştii au efectuat săpături în locurile respective, fiind depistate osemintele a doi nou-născuţi, care au fost examinate preliminar la faţa locului de către medicul legist. În cadrul audierilor cei doi au recunoscut că şi-au omorât copiii, motivându-şi gestul cu faptul că nu aveau cu ce îi creşte. Organele de anchetă au dispus efectuarea expertizelor medico-legale.

Copiii minori ai cuplului au fost luaţi de rude până la o decizie a instanţei.

Potrivit legislaţiei penale în vigoare învinuiţii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 15 până la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.