Plahotniuc comentează abandonul lui Năstase: „Stăpânii lui au văzut că Marian Lupu ia avans serios și s-au speriat”

Prim-vicepreședintele PDM, Vlad Plahotniuc, comentează într-un interviu pentru allmoldova.com, abandonul campaniei electorale de către liderul Partidului DA, Andrei Năstase.

Vlad Plahotniuc

Vlad Plahotniuc. Foto fb.com/plahotniuc

Plahotniuc afirmă că Năstase s-a retras pentru că a văzut că nu are nicio șansă. Potrivit democratului, acest lucru este benefic, deoarece liderul DA intoxica cursa electorală.

„Vă amintiți că eu am anticipat recent că genul ăsta de candidați nu au șanse să câștige. Ei sunt oameni care își promovează doar obsesiile și au un comportament agresiv, ei nu vin cu soluții concrete și proiecte pentru țară. Spuneam și că a fost o mișcare previzibilă, iar asta pentru că a mai fost un motiv pentru retragerea lui Năstase: stăpânii lui au văzut că Marian Lupu ia avans serios și s-au speriat, așa că au decis să limiteze pagubele și să se aleagă din toată această aventură, în care au cheltuit iar milioane de euro, măcar cu o eventuală clemență din partea unor parteneri externi”, a menționat Plahotniuc.

De asemenea, Vlad Plahotniuc este de părerea că „stăpânii lui Năstase” nu vor primi nici asta. „Eu cred că nu vor primi nici asta, vor rămâne și fără Platforma DA, dar au făcut bine că l-au retras pe Năstase, să-l lase să strige mai departe împotriva mea și a PDM, dar măcar să nu intoxice cursa electorală, unde sunt candidați care chiar au proiecte ce merită dezbătute. Ieșirea lui din cursă a mai depoluat puțin cursa electorală”, a adăugat Plahotniuc.

În cazul în care Marian Lupu nu se califică în turul doi, iar Igor Dodon și Maia Sandu vor ajunge să confrunte pentru funcția supremă în stat, Plahotniuc tot pe Marian Lupu îl va alege, a glumit democratul. Totuși, Plahotniuc a subliniat că R. Moldova trebuie condusă de un președinte proeuropean, iar Maia Sandu, în comparație, cu Igor Dodon „nu s-ar apuca să distrugă țara”.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , ,

4 răspunsuri

 1. Topa iarasi au ocicanit :D, ce Topa nici banii nu te mai fac a tot puternicul precum te considerai pina acum :D.

  Apreciază

 2. Marian Lupu chiar a avansat mult in aceste săptămîni și chiar are șanse să ajungă Președinte, important noi să-l susțin iar cursul european să fie o prioritate și mai departe.

  Apreciază

 3. Tzopa deja o finanteaza pe Maia, nu pe Nastase. Cum acum o sa-si intretina castelul si Mercedesul? Astea vor bani in toata ziua!

  Apreciază

 4. ei doar la declarații în fața presei sunt buni! dar în realitate sunt niște demagogi care nu pot lega 2 cuvinte! Bravo, lasă să știe cine e „Tata”

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.