VIDEO. Ucigașă sau avocată? Dezvăluiri ÎNGROZITOARE despre trecutul Anei Ursachi

Despre faptul că Ana Ursachi este avocata mafioților Țopa, a lui Usatîi, Petrenco, Platon și alți controversați politicieni și oameni de afaceri se cunoștea deja. Portalul Today.md vine însă cu dezvăluiri incendiare și detalii despre participarea Anei Ursachi la omorul unei femei.

ana-ursachi

Ana Ursachi. Foto: publika.md

Despre crima îngrozitoare povestește chiar fiul femeii ucise. Acesta aduce detalii înfiorătoare, pe care le-a povestit chiar Ursachi.

Este vorba de un omor produs în 1997. Atunci Ana Ursachi împreună cu alte trei persoane a ademenit o femeie singură, i-au furat actele de la apartament, apoi au omorât-o cu cruzime. Iar cea care a condus și a participat direct la omor a fost Ana Ursachi, care a scăpat „basma curată” în urma intervențiilor tatălui ei care avea legături directe inclusiv cu temutul hoț în lege Grigore Karamalak, alias Bulgaru.

„Au scos-o din mașină și au început să o bată cu bestialitate. Ursachi și Moiseev. Și atunci Ursachi personal a început să o sugrume, să o bată cu pumnii în cap,. până la urmă au lovit-o cu un pietroi în cap”, povestește fiul victimei.

Potrivit acestuia, chiar Ana Ursachi a povestit cu lux de amănunte cum a săvârșit omorul. „Ursachi a povestit cum ea a omorât-o. Cu lux de amănunte ce spunea mama mea”. Mai mult, se pare, Ana Ursachi era însărcinată în perioada respectivă.

Despre implicarea Anei Ursachi povestesc și mai mulți martori. Despre faptul că se ocupa cu acest gen de „activitate”, cum fura actele proprietarilor apartamentelor apoi le contrafăcea, etc.

„Pentru orice anchetator care vroia să-și facă meseria, modul de acționare al grupării era simplu de citit or dovezile vorbeau de la sine: Ana și Ruslan își închiriau gazde. Căutau vecini social vulnerabili pe care îi cumpărau cu bani și votcă și pe care îi făceau informatori. Informatorii colectau informații despre toți locatarii blocului în care tocmai se cazase tânăra familie. În baza informațiilor, Ana decidea cine este următoarea victimă, care trebuia deposedată de apartament. Împreună cu Ruslan infiltrau un găzdaș în casa victimei, care fura actele acesteia. Când actele erau gata, victima era lichidată. Simplă cinică și eficientă această schemă a studentei de la Ulim care se dădea drept fiica unui înalt funcționar de stat. Justiția însă a decis altceva – Ana e nevinovată”.

Justiția însă nu a ținut cont de toate aceste argumente. „Aceste nuanțe nu au fost luate în considerare nici de procurorii care trebuiau împinși din urmă și nici de judecători. Mai mult ca atât, unul dintre procurori, la numai o lună de la deschiderea dosarului, pleacă din funcție și este angajat, potrivit martorilor, la MoldindconBank. Este vorba despre anchetatorul Procuraturii Buiucani, Gurițanu. După funcția de șef al pazei Moldindconbanc, timp de 10 ani acesta a fost avocatul lui Veaceslav Platon și este cunoscut faptul că a fost implicat în schema «spălătoria rusească» eschivându-se de organul de urmărire penală al Centrului Național Anticorupție. S-a străduit pentru el nimeni altul decât tatăl atotputernic al Anei. În presă au mai apărut informații despre legăturile acestuia cu Ivan Guțu, care împreună cu Oleg Podolko erau curatorii lui Veaceslav Platon. Într-un final, dosarul omorului este Disjuns, iar Ana Ursachi este judecată aparte. Tatăl ei obține pentru ea, o decizie halucinantă prin care aceasta este achitată, iar Vilen Vilenco și Moiseev Ruslan primesc ani buni de pușcărie”, menționează autorii documentarului întitulat sugestiv „avocata diavolului”.

O anumită influență Constantin o avea grație lucrului său la Trudovîe rezervî, loc unde se antrenau zilnic băieții din brigada lui Grigore Karamalak. În acele timpuri, Karamalak, alias Bulgaru, reușise să corupă o mulțime de funcționari și oameni ai legii, iar să-i ofere un serviciu lui Constantin Ursachi nu-l costa nimic, explică Today.md.

Mai mult, se pare că Lubovi Manole nu a fost singura victimă. Cel puțin un caz similar s-a produs și în cazul proprietarului unui apartament din sectorul Râșcani.

„Ana Ursachi este la libertate și apărând oamenii Kremlinului, pe care tatăl ei îi simpatizează grație faptului că a slujit Rusia cu înverșunare, încearcă să ne convingă de faptul că Justiția este coruptă. Ana este avocat. Ana știe ce spune. Ana are dreptate. Acum Ana nu mai ascultă «Ruki v verh» în barul «Moment» de la Buiucani. Ana a trecut la un alt nivel, chiar dacă legăturile de altă dată sunt mai evidente acum mai mult decât oricând. Acum poți face bani mari apărând oameni implicați în Laundromate, atacuri raider sau, de ce nu, spălarea banilor din Căile Ferate Rusești. Asta însă nu schimbă esența omului – bani cu orice preț”, concluzionează autorii documentarului publicat de portalul Today.md.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, ,

7 răspunsuri

  1. Este o ucigașă! Iată de ce ea apără criminali cei ami importnați ca Petrenco și Renato Usatîi, Grigorii Karmalak! Să fie arestată duduia asta!

    Apreciază

Trackback-uri

  1. Controversata avocată Ana Ursachi RECUNOAȘTE că omorurile pe care le-ar fi organizat se petreceau în jurul ei – Argumentul
  2. Ucigașa Ana Ursachi, de negăsit! Ar putea fi dată în căutare internațională – Argumentul
  3. (18+) 13 imagini TERIBILE despre ucigașa Ana Ursachi – Argumentul
  4. VIDEO. O victimă a „avocatei diavolului”, Ana Ursachi, face dezvăluiri șocante! – Argumentul
  5. VIDEO. Scena omorului care i se incriminează Anei Ursachi a fost reconstituită de activiști la protest în fața Uniunii Avocaților – Argumentul
  6. INVESTIGAȚIE. Detalii noi despre implicarea avocatei Ana Ursachi în schema omorurilor pentru apartamente – Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.