VIDEO. Cum un socialist a prins-o pe Maia Sandu cu minciuna

Consilierul municipal din partea PSRM, Ion Ceban, a demascat încă o minciună tirajată peste tot de candidata PAS la funcția supremă în stat, Maia Sandu.

ion-ceban_maia-sandu

Ion Ceban și Maia Sandu. Colaj: agora.md

Maia Sandu a declarat că a făcut numai lucruri bune pe când era în funcția de ministru al Educației, luptând pentru dezvoltarea domeniului pe care îl conducea. Ceban însă i-a atras atenția la clădirea Liceului Republica Real, care a ajuns în paragină, în pofida repetatelor sesizări din partea PSRM.

„Minciuna nr. 5 de la dezbaterea de ieri cu Maia Sandu. Cladirea fostului Liceului Republica Real. Devastată integral cînd a fost doamna Sandu ministru, pentru că nu s-a înțeles Ministerul Educației și Ministerul de Interne cine să asigure paza. Am expediat numeroase demersuri la ME, corespondența poate fi ridicată. Am abordat în calitate de deputat subiectul la comisia de profil direct cu Maia Sandu (sînt video). Rezultatul iresponsabilității unui ministru, dacă vreți pe profilul educației”,  a scris Ceban pe Facebook.

Ion Ceban a publicat și o înregistrare video de la fața locului, unde arată în ce stare a ajuns clădirea, menționând că, în prezent, acolo „își petrec timpul narcomanii”. Socialistul a mai atras atenția și la terenurile adiacente, de care statul a fost deposedat fraudulos în perioada în care candidatul PAS, Maia Sandu, se afla în funcția de Ministru al Educației.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.