Fostul bodyguard al lui Filat are cu PAS un „contract de voluntariat”

Andrei Năstase şi Maia Sandu au fost astăzi să discute cu oamenii la Piaţa Centrala din Capitală. După eveniment, liderul PPDA a publicat câteva poze pe Facebook comentând că „atunci când merg prin Piața Centrală din Chișinău ca să audă ce spune lumea, o fac fără bodyguarzi”.

sandu_nastase_bodyguard

Colaj: luchianiuc.com

La scurt timp, bloggerul Eugen Luchianiuc a observat, în mai multe fotografii, că în spatele celor doi „candidați comuni” ai opoziției de cort apărea una și aceiaşi persoană, despre care Luchianiuc a scris că ar fi bodyguardul Maiei Sandu, menționează Deschide.md.

1După ce PAS, PPDA și PLDM au desemnat-o pe Maia Sandu în calitate de candidat comun la funcția de președinte al R. Moldova, Andrei Năstase și Maia Sandu au pornit să discute împreună cu cetățenii pe tema alegerilor din 30 octombrie curent.

Astăzi, cei doi au lansat campania „Luăm țara la Pas cu Demnitate și Adevăr” și au mers la Piața Centrală din Chișinău, unde au discutat cu oamenii.

„Când spunem că luăm țara la Pas, cu Demnitate și Adevăr, o facem cu picioarele pe pământ, și nu cățărați pe billboarduri scumpe, cum o face simplul prim-ministru, de exemplu. Eu și Maia Sandu rămânem printre oameni, iar când mergem prin Piața Centrală din Chișinău ca să auzim cu adevărat ce spune lumea, o facem fără bodyguarzi, fără înscenări cu public adus cu forța, fără fițe de politicieni”, a scris Năstase.

La scurt timp, bloggerul Eugen Luchianiuc a scris un articol intitulat „Maia și Năstase, cu bodyguarzi la Piața Centrală // Năstase minte, ca de obicei :-(”

În text, Luchianiuc a inserat un colaj făcut din fotografiile publicate de Năstase, din care se observă că în spatele celor doi prezidențiabili se află unul şi acelaşi bărbat. Bloggerul scrie că este vorba despre Vasile Popa, fost bodyguard al lui Vlad Filat. Jurnaliștii de la Deschide.md au încercat să verifice informaţia la fostul consilier al lui Vlad Filat, Eugen Sturza, care a confirmat că Vasile Popa a lucrat în paza de corp a fostului preşedinte al PLDM.

Sunată pentru o confirmare a informaţiei că fostul bodyguard a lui Vlad Filat este acum bodyguardul Maiei Sandu, Anastasia Taburceanu – comunicator al PAS – a declarat: „Confirmăm că PAS are cu domnul Vasile Popa un contract de voluntariat pe funcţia de şofer”.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

6 răspunsuri

 1. La PAS totul e pe voluntariat! Banii sunt remunerație pentru voluntariat))) asta nu e plată, doamne ferește!

  Apreciază

 2. Maia = Filat. Și asta nu se discută. Maia e proiectul de alternativă a lui Filat și șansa pentru libertate. Care nu înțelege asta, să nu vă plîngeți cînd acesta va ieși la libertate iar miliardul nu se va mai întoarce.

  Apreciază

 3. Da la Jurnal-TV cica se lauda ca au fost la piata fara bodyguarzi ))) Mari mincinosi mai sunt. Ceea ce tot nu cred, este ca acesti bodyguarzi nu au salarii. Nu cred ca ei isi intretin familia din voluntariat.

  Apreciază

 4. sa mai zica maia ca nu are nimic in comun cu filat. chiar si bodygardul a ramas acelasi, si precis ca e platit tot de filat. isi apara proiectul sau PAS ))

  Apreciază

Trackback-uri

 1. Prosto Maia din Popor nu e chiar Prosto Maia, dar e Maia cu bobyguard de lux în calitate de voluntar – Argumentul
 2. DEZVĂLUIRE BOMBĂ! Maia Sandu a zburat cu Filat la Doha cu avion charter achitat din banii BEM! Zborul a costat 60 de mii de euro – Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.