Pamfletarul C. Cheianu: „Ai crezut aşa de uşor într-un căcat ca Filat”. Răspunsul lui D. Galbur

Într-o însemnare pe Facebook, Dragoș Galbur, fost consilier la Ministerul Sănătății, și-a exprimat dezamăgirea vizavi de tipărirea în limba rusă a unui anumit număr de buletine de vot pentru prezidențiale, argumentând că acesta va fi și motivul pentru care nu va participa la votare.

Constantin Cheianu

Constantin Cheianu. Captură video: jurnaltv.md

„Am aflat și motivul principal pentru care nu voi vota pe 30 octombrie. După 25 de ani de independență, să tipărești buletine de vot în limba rusă, într-o țară cu o minoritate etnică rusă de 7%?! Iertați-mă, dar mă depășește chestia asta. Avem 14% de ucraineni. De ce nu sunt în ucraineană buletinele?”, a scris Dragoș Galbur pe Facebook.

galbur_fb

Captură de ecran: fb.com/dragos.galbur

După numai 10 minute de când Galbur s-a exprimat public pe Facebook, pamfletarul Constantin Cheianu de la Jurnal TV, post de televiziune al mafiotului fugar Victor Țopa, a intervenit și el cu cinci copeici ale sale. Abătându-se de la subiect, mercenarul lui Țopa a sărit ca mușcat de șarpe, complăcându-se în a-l blama pe Dragoș Galbur pentru faptul că, în 2009, a crezut „aşa de uşor într-un căcat ca Filat”.

„Dragă Dragoş, mi-am zis astăzi să-mi iau rămas bun de la dumneata. În 2009 ai crezut aşa de uşor într-un căcat ca Filat, iar astăzi, Maia Sandu, care este cu totul altceva decât Filat, nu te motivează în nici un fel…Şi nu te învinuieşti pe dumneata deloc de asta”, l-a „mustrat” Cheianu pe Galbur.

L-a scurt timp, Galbur l-a „ras” pe pamfletar, acesta din urmă bătând în retragere.

„Eu măcar am crezut într-un singur căcat, domnule Cheianu, în Filat. Pe când dumneata, în trei: Victor Țopa, Viorel Țopa și Andrei Năstase”, i-a răspuns Galbur lui Cheianu.

cheianu_galbur_fb

Captură de ecran: fb.com/dragos.galbur

Menționăm că nu este prima dată când pamfletarul Cheianu se comportă pe Facebook ca la emisiunile de la Jurnal TV. Printre cele mai puturoase dejecții pe care mercenarul lui Țopa le-a eliminat pe Facebook au vizat-o, de exemplu, pe vicepreședinta Mișcării Populare Antimafie, Daniela Bodrug, pe care Cheianu numit-o „oaie”. În replică, Daniela Bodrug l-a făcut pe Cheianu „bădăran cu impact public” și i-a promis pamfletarului că îl va urmări „ca pe un Pokemon”, dacă nu-și cere scuze publice.Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, ,

3 răspunsuri

  1. Legati-l ba cineva. Ca-i mare riscul sa se viruseze cineva de la catelul Topist!

    Apreciază

  2. Vad ca lui Cheianu tare nu-i place adevarul, mai ales ca pina acum o ataca pe Maia, iar acum o linge in c*r, la fel ca pe Topi, Filat si Nastase.

    Apreciază

  3. Cum Cheianu poate sa zica ca Maia e cu totul altceva fata de Filat, cind de fapt este proiectul politc al hotului de mlioane?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.