Fostul premier Vasile Tarlev și-a dat arama pe față

Fostul pretendent la prezidenţiale, Vasile Tarlev, îndeamnă cetăţenii să-l voteze pe concurentul electoral Igor Dodon. Într-o conferinţă de presă la IPN, Tarlev a declarat că Dodon este cel mai potrivit pentru funcţia de preşedinte şi are cel mai bun program electoral.

vasile-tarlev

Vasile Tarlev. Foto: expresul.com

Vasile Tarlev a menţionat că a analizat profund programele electorale ale tuturor candidaţilor la funcţia de preşedinte şi capacităţile lor. Nu susţine toate declaraţiile şi acţiunile lui Igor Dodon, dar, având în vedere şi echipa pe care o are, este cea mai bună variantă.

„Programul dânsului reflectă unele poziţii reale pe care le împărtăşesc şi eu. În primul rând, susţin poziţiile clare de suveranitate, independenţă, integritatea teritorială a ţării, susţinerea şi renaşterea economiei naţionale, susţinerea producătorului autohton, restabilirea şi întărirea relaţiilor atât cu spaţiul CSI şi cu Federaţia Rusă, cât şi cu Uniunea Europeană”, a spus Vasile Tarlev.

Vasile Tarlev îl consideră pe Igor Dodon un candidat responsabil, care va păstra principiile duhovniceşti din R. Moldova.

„Preşedintele ţării trebuie să fie pragmatic, un om pentru acţiune, un om de fapte concrete, care nu se teme să-şi asume responsabilitatea pentru soarta oamenilor. Preşedintele ţării ar trebui să fie al nostru, al tuturor cetăţenilor”, a spus Vasile Tarlev.

Principala sarcină a viitorului preşedinte, în opinia sa, este să aplice măsuri concrete, eficiente şi urgente anti-criză pentru a ridica economia şi societatea la un alt nivel, pe calea dezvoltării rapide şi durabilă.

„Acest lucru este posibil respectând nişte condiţii de bază – un dialog constant cu societatea, feedback eficient, sprijin pentru reforma din partea industriaşilor şi antreprenorilor”, susţine Vasile Tarlev.

De asemenea, Vasile Tarlev consideră că alegerea directă a preşedintelui este o realizare pentru cetăţenii R. Moldova şi un eveniment istoric, de aceea alegătorii trebuie să-şi exercite acest drept cu responsabilitate.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.