Ghelici: Dacă „marioneta bandei criminal-corupte a lui Vlad Filat” va fi aleasă președinte, statul va fi distrus

Prezidențiabila Maia Sandu este „marioneta bandei criminal-corupte a lui Vlad Filat, rămase la libertate”. Declaraţiile aparţin liderului Asociaţiei Obşteşti „Moldova mea”, Fiodor Ghelici.

Fiodor Ghelici

Fiodor Ghelici. Foto: publika.md

Într-o conferinţă de presă la IPN, activistul a declarat că alegerea Maiei Sandu în calitate de preşedinte va însemna distrugerea  statului.

Fiodor Ghelici a menţionat că multă lume se întreabă pentru cine să voteze ca să fie bine, pentru că preşedintele trebuie să fie cel care va opri distrugerea statului, care va consolida societatea şi va întoarcerea încrederea cetăţenilor plecaţi peste hotare. Potrivit lui, în Republica Moldova cea mai stringentă problemă este corupţia şi e nevoie în primul rând de combaterea acestui fenomen.

Activistul a declarat că nu are pretenţii personale faţă de candidata la funcţia de preşedinte, Maia Sandu, şi că o respectă. Dar crede că Maia Sandu nu înţelege în ce se implică şi că va fi folosită în acea piramidă corupţională construită încă de fostul premier Vlad Filat.

Liderul „Moldova mea” a declarat că Maia Sandu, în calitate de ministru şi membru al Guvernului, a tăcut referitor la furturile din sectorul bancar, atunci când acestea aveau loc. Potrivit lui, în acest sens, alţi politicieni, ca Marian Lupu, Iurie Leancă, Mihai Ghimpu sau deputatul Valeriu Ghileţchi, au aceeaşi vină. Pentru că şi ei au fost martori la această hoţie, dar nu au ripostat.

Fiodor Ghelici a îndemnat cetăţenii să meargă la alegeri şi să aleagă un candidat onest, demn să devină preşedinte.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.