Minoritățile sexuale vor fi integrate în societate, declară Maia Sandu

Unul dintre obiectivele prezidențiabilei Maia Sandu este integrarea membrilor comunității LGBT în societate. Maia Sandu le-a declarat jurnaliștilor că își dorește să sporească nivelul de toleranță în societate, iar pentru aceasta va munci mai mult în educație. 

Maia Sandu

Maia Sandu. Captură video: privesc.eu

„Partidul nostru este pentru drepturile omului. Noi considerăm că drepturile fiecărui om trebuie respectat. Da, trebuie să vorbim mai mult despre toleranță în societate și pentru asta trebuie să muncim mai mult în educație. Noi toți vrem să construim o societate în care cu toții ne vom simți bine. Cred că aceasta este cel mai important. Și eu cred că asta se poate de făcut”, a declarat Maia Sandu jurnaliștilor de la portalul Point.md în cadrul unui interviu.

Recent, comunitatea LGBT și-a exprimat publc suportul pentru lidera PAS. Directoarea asociației Genderdoc-M, Angelica Frolov, a publicat pe Facebook un mesaj în care i-a îndemnat pe toți membrii comunității LGBT să voteze pentru Maia Sandu.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , ,

2 răspunsuri

  1. Eu cred că Maia a pierdut încrederea oamenilor după ce a zis că va susține LGBTul, această organizație încă nu este recunoscută și susținută de moldoveni, mai trebuie mulți ani ca oamenii normali să-i primească în rîndurile lor.

    Apreciază

  2. Fmeeia asta e nebună cu totul! Ce crede că aș va cîștiga în felul acesta? Eunu prea cred mai ales că aduce și Sirienii!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.