Avocata Ana Ursachi, de negăsit! Ar putea fi dată în căutare internațională

Oamenii legii au mers la două adrese unde locuiește avocata Ana Ursachi și au încercat să-i înmâneze citația. Polițiștii nu au găsit-o însă acasă nici la Buiucani, pe strada Onisifor Ghibu, unde locuiește mama avocatei și nici la Botanica, pe Strada Dacia, unde aceasta concubinează cu unul dintre frații Stepuleac, au comunicat unele surse pentru reporterii portalului Moldova 24.

ana-ursachi

Ucigașa Ana Ursachi. Foto: moldova24.info

Reieșind din această situație, oamenii legii au cerut informații de la poliția de frontieră despre locul aflării acesteia. Datele obținute arată că avocata Ana Ursachi nu se află în țară.

Amintim că, recent, portalul Today.md a scris că, la numai câteva zile de la apariția filmului „Avocata Diavolului” și anunțul procuroraturii de reluare a dosarului de omor din 1997, Ursachi a părăsit țara.

Pe 20 octombrie, aceasta a luat avionul spre București, de unde a zburat mai târziu la Frankfurt. Potrivit surselor Moldova 2, avocata s-a întâlnit cu mafiotul fugar Victor Țopa, finanțatorul Platformei DA. Din Frankfurt, la ora 20:00, aceasta a luat avionul spre aeroportul Domodedovo din Moscova.

La Moscova, Ana Ursachi s-a văzut cu Renato Usatîi, apoi a luat calea aerului spre Minsk. Din Minsk, avocata acuzată de omor, a mers la Kiev, unde a susținut o conferință de presă în apărarea lui Veaceslav Platon, acuzat de organizarea Laundromatului și furtul BEM.

De la Kiev, avocata Ursachi a decis să nu se mai întoarcă la Chișinău, pentru că a aflat că procurorii au avansat mult în investigații și ea urmează să fie reținută. Cel mai probabil, potrivit surselor Moldova 24, Ursachi va fi dată în căutare internațională.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:

1 răspuns

Trackback-uri

  1. VIDEO. O victimă a „avocatei diavolului”, Ana Ursachi, face dezvăluiri șocante! – Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.