FOTO. Oamenii o vor pe „avocata diavolului” Ana Ursachi după gratii. PROTEST la Procuratură

Mai mulţi oameni au cerut ca avocata Ana Ursachi, supranumită „avocata diavolului”, să fie pedepsită pentru crimele pe care le-ar fi săvârşit. Un protest în acest sens a avut loc astăzi la Procuratura Generală.

ana-ursachi_protest

Protest contra avocatei Ana Ursachi. Foto: publika.md

Cei care au protestat contra avocatei susţin, potrivit Publika.md, că locul Anei Ursachi este la închisoare:

„Am venit aici să-mi arăt dezacordul faţă de a influenţa justiţia prin politizarea crimei comise de către Ursachi. Am aflat şi alte detalii cu privire la Ursachi şi anume cum dumneaei aducea obiecte interzise cum ar fi băuturi alcoolice, telefoane mobile a altor condamnaţi”.

„Protestăm să o pună la puşcărie. Ursachi a a ucis foarte multă lume. Le-a luat apartamentele, s-a îmbogăţit de pe spinarea oamenilor”.

„Vrem dreptate, Ursachi la puşcărie. Noi curând nu o să putem trăi în casă, va trebui să ne ascundem copiii, să fugim din casă cu aşa viaţă pe care o avem acum. Uitaţi-vă ce făcut ea până acum, care legi, ce dreptate, ce a făcut ea până acum, a ucis oameni prin casă”.


(18+) 13 imagini TERIBILE despre avocata Ana Ursachi


Nu este pentru prima dată când oamenii își exprimă nemulțumirea față de avocatul Ana Ursachi. Recent, niște persoane au plasat pe ușa din blocul în care trăiește Ursachi afișe cu mesajul „Aici locuiește ucigașa Ana Ursachi” și „La pușcărie”.

Ana Ursachi este cercetată penal pentru omor și ar putea fi anunţată în urmărire internaţională, dacă până marți nu se va prezenta la Procuratura Generală. În data de 27 octombrie, Anei Ursachi i-a fost trimisă citaţia procurorilor, care urmau să o anunţe despre iniţierea unui dosar penal şi că are statut de învinuit. Poliţiştii nu au găsit-o pe Ana Ursachi, pentru a-i înmâna citaţia. Vineri, în data de 28 octombrie, i-a fost trimisă a doua citaţie.

Totodată, procurorul Dumitru Ştefârţă a confirmat, cu referire la datele Poliţiei de Frontieră, că avocata a părăsit ţara. Aceasta ar fi plecat la București, de unde a zburat spre Frankfurt unde, potrivit presei, s-a întâlnit cu mafiotul fugar Victor Țopa.

Ulterior, ea s-ar fi văzut și cu Renato Usatîi, la Moscova. Ursachi a mers apoi la Kiev, unde a susținut o conferință de presă în apărarea raiderului numărul unu în CSI, Veaceslav Platon. În ultimul timp, Ursachi i-a apărat în instanţă pe Andrei Năstase, Renato Usatîi, Veaceslav Platon, Alexandr Petkov şi Grigori Petrenko.

VIDEOCategorii:Actualitate, Societate

Etichete:,

2 răspunsuri

Trackback-uri

  1. VIDEO. De la Procuratură, protestul contra avocatei Ursachi s-a mutat la casa acesteia – Argumentul
  2. VIDEO. O victimă a „avocatei diavolului”, Ana Ursachi, face dezvăluiri șocante! – Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.