VIDEO. O victimă a „avocatei diavolului”, Ana Ursachi, face dezvăluiri șocante!

Gruparea criminală din care a făcut parte şi avocata Ana Ursachi a făcut cel puțin 70 de victime, printre care oameni din familii sărace, pensionari sau persoane cu dizabilităţi.

ana-ursachi

Ana Ursachi. Foto: publika.md

Declaraţiile au fost făcute pentru Publika TV de către o chișinăuiancă, victimă a grupării criminale.


MĂRTURII ŞOCANTE ale unei victime a avocatei Ana Ursachi


Potrivit femeii, în anul 1998 avea nevoie urgent de o sumă de bani pentru a-şi trata mama bolnavă şi a împrumutat suma necesară de la acest grup, lăsând în gaj apartamentul.

Victima grupării criminale a mărturisit că, deşi a restituit toată suma, Ana Ursachi a acţionat-o în judecată pentru a-i lua apartamentul din contul datoriei.

„Era o bandă mare de escroci, protejaţi de către funcţionari de rang înalt. M-am adresat şi la poliţie, şi la procuratură, dar fără rezultat. Au dispărut toate materialele şi plângerile mele. Un anchetator mi-a spus atunci că nu mă poate ajuta, deoarece banda este protejată de persoane influente. Moiseev a fost pe urmă condamnat, iar Grişin a reuşit să fugă în Rusia. El a făcut procuri pe numele unor avocati din Chişinău şi vrea să ne lase pe drumuri”, a povestit femeia.

Amintim că trecutul criminal al avocatei Anei Ursachi a devenit cunoscut publicului larg după ce portalul Today.md a realizat un reportaj despre acest subiect.


VIDEO. De la Procuratură, protestul contra avocatei Ursachi s-a mutat la casa acesteia


Autorul investigației prezintă probe care arată că, acum 19 ani, protagonista, împreună cu soțul său și alți complici, identificau oameni singuri, pe care îi omorau, iar ulterior le luau apartamentele.

Printre victime a fost și Liubovi Manoli, o profesoară de limba și literatură rusă.

Potrivit realizatorilor documentarului, Ana Ursachi a reușit să scape de pedeapsă datorită tatălui său, destul de influent la acea vreme.


FOTO. Oamenii o vor pe „avocata diavolului” Ana Ursachi după gratii. PROTEST la Procuratură


Mai mult, ea s-a bucurat de susținerea temutului hoț în lege Grigori Caramalac, alias Bulgaru, și a făcut presiuni asupra procurorilor și judecătorilor.

Anterior, ea a amenințat cu judecata instituțiile de presă care vor face publice aceste informații.

Amintim că avocata Ana Ursachi, cercetată penal pentru omor, ar putea fi anunţată în urmărire internaţională. Informaţia a fost confirmată de procurorul Dumitru Ştefârţă.


(18+) 13 imagini TERIBILE despre avocata Ana Ursachi


În data de 27 octombrie, Anei Ursachi i-a fost trimisă citaţia procurorilor, care urmau să o anunţe despre iniţierea unui dosar penal şi că are statut de învinuit.

Procurorul Dumitru Ştefârţă a precizat că dacă Ursachi nu se prezintă la procuratură până pe 1 noiembrie, ea ar putea fi anunţată în urmărire internaţională. Ştefârţă a confirmat, cu referire la datele Poliţiei de Frontieră, că avocata a părăsit ţara.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.