Comuniștii îi întorc spatele Maiei Sandu. „Este controlată din exterior”

PCRM și-a făcut publică astăzi poziția în privința celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Comuniștii au declarat că nu o vor pe Maia Sandu în calitate de președinte al R. Moldova.

PCRM

Foto: politics.md

Printre motivele care stau la baza deciziei comuniștilor este faptul că Maia Sandu ar fi controlată de forțe din exteriorul țării, că este încăpățânată, dar și că ar fi îndeplinit anterior ordinele guvernării pentru a distruge sistemul educațional și a crea o generație de tineri manipulabili.

„Cine, dacă nu noi, fracțiunea PCRM din Parlament, în toți acei ani când la conducerea Ministerului Educației era Maia Sandu, Corina Fusu, iar anterior Mihail Șleahtițchi, cine dacă nu noi am fost acei care am criticat cel mai dur și consecvent fiecare ministru, inclusiv pe Maia Sandu, care a făcut totul pentru a distruge sistemul educațional, pentru ca aici, în R. Moldova, să rămână doar cei care nu pot analiza, care nu pot gândi critic. Iar pentru ce? Ea îndeplinea ordinele guvernării, ea îndeplinea ordinele atât a liberal-democraților, cât și a PDM, fără nici o remușcare, pentru ca în Moldova să rămână cei care, în lipsa posibilităților și în lipsa accesului la școli, la educație, sunt mai ușor de manipulat”, a declarat șefa fracțiunii PCRM din Parlament, Inna Șupac.

Aceeași opinie împărtășește și deputatul Oleg Reidman, care declarat că Maia Sandu nu va putea să acționeze de sine stătător în cazul în care va ajunge președinte, întrucât este condusă de forțe din exterior. „Maia Sandu nu este un om de sine stătător. Ea este un om încăpățânat, dar dependent de cineva. Ea este condusă din exterior”, a spus Reidman.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , ,

1 răspuns

  1. dar nici pe Dodon nu-l vor, dar asta ati omis sa spuneti

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.