VIDEO. Filat se pune în pizmă cu Plahotniuc din cauza Maiei? „Și eu am votat cod galben!”

Adus la Curtea de Apel, fostul premier Vlad Filat a fost întrebat pentru ce a votat în primul tur al alegerilor prezidențiale din 30 octombrie. „Pentru cod galben”, a răspuns condamnatul Filat.

Vlad Filat

Vlad Filat. Foto: unimedia.info

Precizăm că, acum două zile, după aflarea rezultatelelor alegerilor prezidențiale, membrii PAS au lansat o nouă campanie cu genericul „cod galben de onestitate și integritate”.

Ieri, după acțiunile întreprinse de Centrul Național Anticorupție și Procuratura Anticorupție în cadrul cărora au fost reținute 30 de persoane de la două posturi vamale din republică, prim-vicepreședintele PDM, Vlad Plahotniuc, a reacționat cu acest mesaj pe Facebook: „Cod galben și la vamă”.

„Lansăm cod galben al schimbării, cod galben de onestitate și integritate și îi îndemnăm pe toți cei care ne susțin să afișeze culoarea galbenă acolo unde pot, să o poarte la haine, să o afișeze la geamuri. Astfel, noi vom ști că suntem mulți”, îndemnau ieri ortacii PAS.

Amintim că, la sfârșitul lunii iunie, Vlad Filat a fost condamnat la nouă ani de pușcărie cu executare pentru trafic de influență și corupere pasivă. Filat însă pledează nevinovat.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.