DEZVĂLUIRE BOMBĂ! Maia Sandu a zburat cu Filat la Doha cu avion charter achitat din banii BEM! Zborul a costat 60 de mii de euro

Odată cu prima confruntare electorală a prezidențiabililor Igor Dodon și Maia Sandu, care a avut loc joi seară la PRO TV Chișinău, în atenția publicului a revenit un „zbor misterios” al liderei PAS, Maia Sandu, despre care socialistul Igor Dodon dă de înțeles că ar fi fost plătit din bani dubioși.

Vlad Filat_Maia Sandu
Vlad Filat și Maia Sandu. Foto: revistafavorit.md

În acest context, Eugen Luchianiuc scrie în blogul său că, pe data de 10-12 decembrie 2012, o delegație a Guvernului R. Moldova a fost la Doha, capitala Qatarului. Componența nominală a delegației se găsește pe lex.justice.md. Bloggerul atrage atenția că din respectiva delegație au făcut parte Maia Sandu și Vasile Popa, bodyguard „voluntar” la PAS.

Reclame

Luchianiuc mai scrie că, din Doha, deja cu o delegație mult mai restrânsă din care făcea parte și Maia Sandu, premierul Moldovei a plecat spre Bruxelles, iar de acolo s-a reîntors în Chișinău.

avion_maia-sandu
Pe tot perimetrul triunghiului Chișinău-Doha-Bruxelles-Chișinău deplasările erau efectuate cu acest avion. Foto: luchianiuc.com/blog

Eu nu înțeleg motivul de ce Maia Sandu bagă mâna în foc pentru faptul că deplasarea a fost achitată de către Guvern, știind bine că avionul nu s-a întors în Chișinău, dar a zburat spre Bruxelles și știind faptul că hotărârea de Guvern a fost adoptată la două săptămâni de la zbor. Chiar în hotărârea de Guvern este stipulat acest fapt”, scrie bloggerul.

În context, Eugen Luchianiuc îi îndeamnă pe jurnaliști să se informeze corect. „Dragă presă, #maiavețioșansă să vă informați corect. Hai, utilizați-o. Puneți capul și sursele în mișcare. Pe urmă, când veți da din nou cu oiștea în gard, veți mai cere șanse”, concluzionează bloggerul.Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, , ,

8 răspunsuri

 1. Baranilor,voi sunteți o bomba a societății ,jurnaliști de doi bani. D-na Sandu a fost in vizita oficială .nu mai duceți oamenii in eroare nesimțiților .

  Apreciază

 2. Dacă să fost spus asta despre Dodon, acuma deja presa era plină,Agora,Unimedia, Ziarul Național, cele mai citite, nu vor scrie, pentru că denigrează pe idolul lor Maia.

  Apreciază

 3. Iata ca oamenii mor de foame dar Maia cu seful zbura pe banii nostri , un zbor ce costa peste un milion de lei. Nu e rau, nu?

  Apreciază

 4. Și iaca așa! A făcut parte din clanurile mafiote și acum nu vrea să recunoscă! Doamen ferește ce va face dacă ajunge ea la conducere, țara noastră nu va suferi un astfel de candidat!

  Apreciază

 5. Si acum sa mai demonstreze Maia ca nu a avut legaturi strinse cu Filat, probabil ca avea mari sperante intr-insul, dar asta e, acum trebuie, sarmana, sa nege orice legatura cu deja detinutul Filat, dar realitatea e cu totul alta…

  Apreciază

Trackback-uri

 1. „Cum s-a simțit Maia Sandu în avionul privat achitat din banii BEM?” Cinci întrebări pentru prezidențiabilă – Argumentul
 2. НИ ДЖЕНТЛЬМЕНОВ, НИ УДАЧИ – Bogdan ȚÎRDEA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.