Ghimpu o sfătuiește pe Maia Sandu: „Dacă vrea să-l învingă pe Dodon, trebuie să se axeze pe factorul geopolitic”

Maia Sandu trebuie să mai lase din orgoliu şi să-şi schimbe mesajul electoral pentru al doilea tur. Sfatul a fost dat de către preşedintele PL, Mihai Ghimpu, fost candidat la președinție, în cadrul unei emisiuni de la Noroc TV.

mihai-ghimpu

Mihai Ghimpu. Foto: radiochisinau.md

„Maia Sandu trebuie să înţeleagă că acum nu mai merge cu guvernarea, nu mai merge cu Plahotniuc. Dacă vrea să-l învingă pe Dodon, trebuie să se axeze pe factorul geopolitic. Aşa va câştiga lupta cu Dodon, aşa a câştigat şi Dorin Chirtocaă lupta cu Zinaida Greceanîi”, a declarat Ghimpu, potrivit IPN.

Mihai Ghimpu i-a îndemnat pe susţinătorii PL să voteze pentru Maia Sandu. „Să voteze pentru candidatul proeuropean, apoi să revină acasă, avem mult de lucru, să înfăptuim unirea”.

Mihai Ghimpu a mai declarat că PL îşi va îndrepta eforturile pentru realizarea unirii R. Moldova cu România. „Activitatea noastră abia începe. Ne vom concentra eforturile în acest sens. Este lupta pe care o duc de mai bine de 30 de ani. A venit timpul să acţionăm. Uniunea Europeană nu mai este cea care a fost, s-au produs fisuri. Nu este adevărat că numărul unioniştilor din R. Moldova este egal cu numărul voturilor date pentru candidaţii unionişti. Mulţi au votat pentru Maia Sandu pentru ca să nu câştige Igor Dodon din primul tur”, a spus fruntaşul liberal.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

3 răspunsuri

  1. Deputatii primului parlament, PLR, PDM, LGBT, Oazu Nantoi, acum si PL o sustine pe Maia Sandu, ramine ea sa faca tot posibilul si sa castige alegerile, pentru un viitor european.

    Apreciază

  2. Maia trebuie sa-si ceara scuze de la electoratul PD, care in ptimul tur ia oferit vreo 15 % din procentajul ei total. Ea a zis de sustinerea PD-ului, si cred ca pentru multi asta va servi ca motiv sa nu mai ofere votul pentru Maia!

    Apreciază

  3. Unica sansa a lui Filat sa devina din nou liber, este ca Maia sa ajunga presedinte!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.