VIDEO. Sirienii o vor președintă pe Maia Sandu. „Încurajez refugiații sirieni să vină în Moldova”

Mai mulți studenți de origine arabă care își fac studiile în Republica Moldova îi îndeamnă pe moldoveni s-o aleagă pe Maia Sandu în calitate de președintă a R. Moldova.

studenti-sirieni

Captură video: youtube.com / Kat Politician

Într-o înregistrare video partajată prin intermediul rețelelor de socializare, niște studenți sirieni menționează că le place mult R. Moldova și că și-ar dori ca și compatrioții lor care suferă din cauza războiului din Siria să poată emigra aici, pentru a trăi în liniște, notează portalul Actualitati.md.

Studenții mai spun că sirienii s-ar putea încadra foarte ușor în societatea moldovenească și, mai mult, ar putea munci în agricultură și vinificație.

„Sirienii nu au unde pleca. Astfel eu rog guvernarea din Moldova să aducă oamenii din Siria aici”, spune unul dintre studenții arabi.

„Încurajez refugiații sirieni să vină aici din cauză că în contextual războiului civil din Siria, situația este foarte dificilă”, mai declară un alt sirian.

„O susțin în totalitate pe viitoarea doamna președintă sper. Votați Maia Sandu!”, au mai adăugat studenții sirieni.

Recent, presa a scris că prezidențiabila Maia Sandu ar fi avut o înțelegere cu cancelarul german Angela Merkel ca să primească 30 de mii de imigranți sirieni în R. Moldova, dacă va câștiga alegerile prezidențiale.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, ,

1 răspuns

  1. Mai debililor de jurnalisti koncinye ce sinteti nu vati saturat sa mincati atata la kakat.???? De unde dracu scoateti atatea minciuni. informativa inca odata ce are legatura sandu cu sirienii daca a confirmat public ca asta este o minciuna.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.