BOMBĂ! Jurnalistul Gheorghe Gonța ar fi cerut bani de la Renato Usatîi. „Știu că-i mult, dar n-am să rămân dator”

Lovitură de imagine pentru jurnalistul Gheorghe Gonța de la postul de televiziune N4, care moderează emisiunea „Puterea a Patra”. Un oarecare Oleg Godorog a publicat pe Facebook un mesaj SMS compromițător semnat „Gheorghe Gonța” și adresat politicianului Renato Usatîi.

gheorghe-gonta_renato-usatii
Gheorghe Gonța și Renato Usatîi. Foto: n4.md

Potrivit sursei, mesajul SMS al jurnalistul Gonța către interlopul Usatîi datează cu 2 noiembrie 2014, pe când campania electorală pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014 era în toi.

Din mesajul SMS se înțelege că Gonța părea a fi disperat din cauza unui „credit” eșuat destinat procurării unui apartament, fapt care l-ar fi determinat pe moderatorul emisiunii „Puterea a Patra” să ceară bani de la Renato Usatîi, personaj care în acea vreme râvnea să intre cu orice preț în marea politică de pe Bâc.

Pentru „ajutorul” bănesc, Gonța l-ar fi asigurat pe interlopul Usatîi că la N4 acesta din urmă și „cei care vor trebui” vor continua să apară „întotdeauna așa cum trebuie”.

„Nu cred că au fost vreodată în istoria omenirii junaliști cu adevărat independenți. Mereu jurnaliști din diferite tabere interpretau «adevărul» așa cum le dicta politica editorială, însă n-am văzut și n-am auzit pe undeva ca jurnaliștii să se înjure înde ei de cine își face mai bine meseria și cât de curați sunt, așa cum se întâmplă azi în Moldova.

Vă prezint mai jos solicitarea unui jurnalist foarte activ pe Facebook, care încearcă să-i convingă pe toți din jur că usturoi nu a mâncat și din gură nu-i miroase”, a scris Oleg Godorog pe Facebook, cel care a făcut public mesajul SMS al lui Gonța adrestat interlopului Usatîi.

gheorghe-gonta_usatii-1
gheorghe-gonta_usatii-2


Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , , ,

5 răspunsuri

 1. Ce rusine pe capul lui Gonta! Si-a distrus cariera.

  Apreciază

 2. Ma gindeam eu ca cineva din cei mai cunoscuti ii fac imagine lui Usatii, dar nu m-am gindit ca e Gonta. DUpa cum vad acum, Gota are casa si e fericit, deci Usatii a acceptat.

  Apreciază

 3. Si iata ca inca unul din cei mai indendenti jurnalisti se vinde? Imi este interesant cat a cerut Natalia Morari pentru ca sa faca propaganda pentru Topa?

  Apreciază

 4. Gata e cadavru Gonța! Acum se vede tot mai mult cum se fac emisiunile la noi independente și cu Natalia Morari șți cu ceilalți! Cer bani ca să le facă imagine!

  Apreciază

Trackback-uri

 1. MISTER! Usatîi confirmă că un reprezentant al partidului său a publicat mesajul SMS al jurnalistului Gheorghe Gonța – Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.