AUDIO. Partidul Maiei Sandu se înfruptă cu bani de la Shor

Așa cum v-am promis ieri, mai jos sunt probe că cei de la #pas au mințit. Iar și din nou. Cu zborul de la Doha spre Bruxelles așa și tac, scrie Eugen Luchianiuc în blogul său.

igor-grosu_veaceslav-galoi

Montaj: luchianiuc.com/blog

Mai jos sunt două înregistrări audio pe care le-am primit ieri seara târziu, deja montate și pregătite, în care dl Igor Grosu discută cu Veaceslav Galoi:

Ce au demonstrat aceste înregistrări:

 1. Mâna dreaptă a Maiei Sandu, sf. Igor Grosu, care se jură și el că nu fură, este înregistrat într-o discuție cu Galoi, cel care i-a transferat banii de la Shor, acel tip despre care Grosu spune că are antecedente penale. Cei doi discuta despre cecurile prin care acesta a virat banii către #pas, se poate observa ca Grosu le accepta cu drag și se sfătuiește cu omul cu antecedente penale cum sa facă mai departe diferite escrocherii financiare de campanie, cum să mute banii prin diferite firme, cum să păcăleasca CEC-ul prin faptul că se donează la partid întâi banii, nu la Maia Sandu, că partidul e verificat de două ori pe an, dar candidatul zilnic. Discută cum să facă ilegalități. Asta omul numărul doi din #pas, partidul despre care Maia Sandu ne spune că are doar finanțări legale de la oameni onești și că acolo lucrează doar voluntari.
 2. Dacă toată povestea asta se întâmplă la PSRM, PD, PL etc, nu mira pe nimeni, știm de atâția ani cum lucrează partidele astea în campanie, dar toate astea se intampla la #pas, partidul care ne ia de prosti, vrea să-i credem pe cuvânt ca au doar oameni integri și finanțări legale! Și de ce atunci Grosu încearcă sa ascundă banii prin combinații ca să nu-i prindă CEC-ul? Ce e cu combinația cu agenții economici din Bălți sau Drochia și alimentele?
 3. Subiectul aici nu e Shor. Primarul de Orhei a vrut sa facă o demonstrație că cea care face pe Sfânta și partidul ei nu sunt nici pe departe atât de integri cum spun, problema aici nu este dialogul dintre Grosu și Galoi ci faptul ca Grosu a ieșit azi și ne-a spus ca ala e un ordinar penal care se întâlnește cu Dodon prin restaurante, în timp ce vedem, adică auzim, că el făcea în numele Maiei Sandu adevărate tranzacții ilegale și imorale cu omul cu antecedente penale.
 4. Trolii vor sări să spună ca a fost o capcană. DA, logic că așa și a fost. Dar cum rămâne cu integritatea din #pas? Cum rămâne cu modul în care Grosu explica șmecheriile financiare pe care le face în spatele Maiei Sandu? Și cum rămâne cu integritatea în care și-a construit Maia Sandu partidul.
 5. Faceți așa capcane și lui Dodon și haideți să-l prindem și pe el, voi fi primul care voi publica dacă primesc dovezi. Dar haideți sa lasam ipocrizia la o parte și sa nu mai mințim oamenii cu idoli falsi și sfinți în politica. Maia și #pas se dovedesc a nu fi altceva decât o aripa trista a PLDM, același metode, același populiste, aceleași minciuni. Iar noi suntem iar niște prosti, puși sa aleagă intre aceasta prefăcuta și gandon bidon cum îl numiți voi. Țara asta e blestemata să ajungă sa facă sa alegeri! Dar măcar oamenii sa știe pe cine votează. Despre dodon știm păcatele, acum le știm și pe ale Maiei și echipei sale. Toți o apa și-un pământ! Votare ușoară!
 6. Dle Igor Grosu, probabil ar trebui să strige cei din #pas într-un glas – DEMISIAAA! Dacă vreți ca Maia Sandu să mai aibă o minimă șansă, în numele integrității, de care ne tot vorbiți de două luni și cu care v-ați lansat în politica, plecați!

Dragi trolli ai #pas, ai #jiosAliansului și restul. Eu vă rog mult să nu mă înnervați de tot. De altfel public și celelalte potlogării. Că mai sunt, mai ales că deja este video unde bodyguardul voluntar o apără pe viitoarea președintă. Ați pierdut 1000 de euro în pariuri, nu mă provocați.

Eugen Luchianiuc

P.S. #maiavețioșansă

P.P.S. Da, ştiu că poza cu Galoi e greşită dar nu asta contează.Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, , , ,

6 răspunsuri

 1. S-a terminat și cu filtrul Maia, și cu transparența și cu credibilitatea, a dat dovadă clar că este o alternativă și o filială a PLDMului, care la fel a fost finanțat de SHOR!

  Apreciază

 2. Gata… deja nu mai poate acum nici-o minciună să spună și toți să o creadă! asta este epic fail din partea ei!

  Apreciază

 3. Asta se numeste ca i s-a scos nimbul Maiei de pe cap si s-a vazut cit de onesta e dinsa, anume problema e in onestitatea ei, cum a incercat dinsa sa se prefaca, acum pe o reputatie atit de impecabila, o astfel de pata e foarte vizbila si semnificativa.

  Apreciază

 4. Nu vad nimic ilegal in explicatia lui Grosu. Decit sa faci doua mii de contracte pentru doua mii de observatori, inclusiv doua mii de transferuri, mai bine faci citeva contracte pentru agenti economici, iar ei pregatesc pachetele alimentare pentru observatori in ziua alegerilor. Nu e nimic ilegal, e o munca mai simpla si mai calculata. Eugen daca vrei sa-l prinzi pe Dodon, incearca sa gasesti diferenta de bani dintre cheltuielile lui lunare si veniturile declarate oficial (in cadrul familiei ma refer), cu citi bani il ajuta parintii si cine sunt prietenii care ii achita avioane private pentru deplasare. Aici este o munca colosala. Sau tu publici numai ce ti se aduce pe tava? Daca esti sincer, te provoc sa te aventurezi in aceste investigatii.

  Apreciază

 5. Maia cum acolo sinceritatea si ceea ca nimeni nu are cu nimic sa te invinuiasca ca tot ce ai facut si tot ce a facut PAS-ul este cinstit

  Apreciază

 6. Shor e omul lui Plaha, deci Maia e finantata de Plaha! Asa si am stiut!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.