Finanțator al Platformei DA: FMI este o organizație care finanțează terorismul

În contextul aprobării de către membrii Consiliului de Directori al Fondului Monetar Internaţional (FMI) a programului cu R. Moldova, mafiotul fugar Viorel Țopa, unul dintre finanțatorii Platformei DA, scrie pe Facebook că FMI „finanțează terorismul”.

Viorel Topa

Viorel Țopa. Foto: infotag.md

„Acum birocrații de la FMI au considerat că un miliardul furat nu e de ajuns și contribuabilii (inclusiv cei americani) pot fi jefuiți și în continuare. De aceea i-au mai deschis lui Filip (se citește „plohotniuk”) o linie de unde să fure. Este un dezastru unde a ajuns reputația acestei instituții, de aceea nu e de mirare că țările se grăbesc să scape de ea. După cum se manifestă în Moldova, ea se încadrează în definiția «ORGANIZAȚIILOR CARE FINANȚEAZĂ TERORISMUL»”, a scris condamnatul Viorel Țopa, care se ascunde de ani buni de justiția moldovenească.

Reamintim că, anterior, liderul Partidului DA, Andrei Năstase, finul mafiotului fugar Victor Țopa, a făcut tot posibilul prin intermediul lobby-știlor din SUA, să blocheze împrumutul FMI pentru R. Moldova, astfel încât țara noastră să se afunde într-o profundă criză economică.

Precizăm că luni, 7 noiembrie, Consiliul de Directori al FMI a aprobat, cu vot unanim, programul cu R. Moldova pentru o perioadă de trei ani. Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, a menţionat că acum R. Moldova se va îndrepta spre o perioadă de stabilizarea economică, politică, spre un cadru propice pentru a crește bunăstarea oamenilor. „După decizia de astăzi a Fondului Monetar Internațional va crește credibilitatea noastră în fața investitorilor și partenerilor internaționali”, a declarat Candu.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.