MISTER! Usatîi confirmă că un reprezentant al partidului său a publicat mesajul SMS al jurnalistului Gheorghe Gonța

Liderul PPPN, primarul de Bălți Renato Usatîi, comentează confuz cazul „coruperii active” a jurnalistul Gheorghe Gonța de la postul de televiziune N4, care moderează emisiunea „Puterea a Patra”, care ar fi cerut bani de la Renato Usatîi pentru a-l favoriza.

gheorghe-gonta_renato-usatii

Gheorghe Gonța și Renato Usatîi. Foto: n4.md

Amintim că, zilele trecute, internautul Oleg Godorog a publicat pe Facebook un mesaj SMS compromițător în caest sens, semnat „Gheorghe Gonța” și adresat politicianului Renato Usatîi.

Din mesajul SMS se înțelege că Gonța părea a fi disperat din cauza unui „credit” eșuat destinat procurării unui apartament, fapt care l-ar fi determinat pe moderatorul emisiunii „Puterea a Patra” să ceară bani de la Renato Usatîi, personaj care în acea vreme râvnea să intre cu orice preț în marea politică de pe Bâc.

Pentru „ajutorul” bănesc, Gonța l-ar fi asigurat pe interlopul Usatîi că la N4 acesta din urmă și „cei care vor trebui” vor continua să apară „întotdeauna așa cum trebuie”.


BOMBĂ! Jurnalistul Gheorghe Gonța ar fi cerut bani de la Renato Usatîi. „Știu că-i mult, dar n-am să rămân dator


Iată însă cum comentează Renato Usatîi acest caz pe pagina sa oficială de Facebook

„От патриотически настроенных офицеров. Не хочу верить, что это правда. Acest sms a fost publicat eri pe Facebook unui adept a lui RU si de aici poliția si procuratura sa autosesizat si a fost pornit proces penal pe RU pe corupere activa a jurnalistului Gheorghe Gonța iar in privința lui Gheorghe Gonța pe corupere pasiva ca a primit bani de la RU ca să-l favorizeze. Cavcaliuc personal tine asta la control si ca DOS examinează cazul. Si ca de acest caz se ocupa deja 2 ofițeri DOS, 2 ofițeri DGUP si 1 procuror de la Procuratura Generală”.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:,

4 răspunsuri

 1. iaca asa cu datoriile si presa echidistanta si independenta!!!! pai daca Gonta este in tema banditilor, d-apoi ce sa mai spunem de altii!

  Apreciază

 2. Daca Gonta este platit pentru a face emisiuni pozitive pentru unii, oare ce trebuie sa mai zicem de Durbala sau Cheianu? Drept ca nu-i putem compara pe acesti impotenti cu Gonta, dar oricum, se pare ca nu mai avem jurnalisti independenti.

  Apreciază

 3. Jurnalisti *independenti* dar totusi dependenti de bani ! Datoriile te pun sa stai cu miina intinsa Gonta ? acum putem face un exercitiu cu toti jurnalistii sa fie controlati cu asa metoda, caci gonta a dat in bara !

  Apreciază

 4. Sa mai vedem dupa asta ca jurnalistii protesteaza, vor independenta si libertate de opinie.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.