Trei indivizi vroiau să intre în România cu un microbuz burdușit de anabolizante

Trei bărbați cu vârstele între 20 și 33 de ani au fost reținuți în flagrant în timp ce intenționau să transporte anabolizante prin contrabandă în România. Substanțele anabolizante erau ascunse în pereții unui microbuz de pe ruta Chișinău-Iași.

anabolizante

Foto: igp.gov.md

Oamenii legii au reținut în flagrant trei membri ai unei grupări criminale specializate în contrafacerea medicamentelor anabolizante, steroizi, care ulterior urmau a fi transportate în țări UE.

Reținerea a doi membri ai grupării criminale a avut loc în flagrant, la Vama Sculeni, raionul Ungheni, imediat după controlul vamal. Capul grupării criminale a fost reținut în municipiul Chișinău, potrivit Inspectoratului General al Poliției.

Totodată, au fost efectuate nouă percheziții la domiciliile bănuiților, unde a fost depistată o linie clandestină de contrafacere a substanțelor anabolizante, contrar prevederilor legale. care pot dăuna sănătății consumatorilor.

De asemenea, în cadrul perchezițiilor, au fost depistate și ridicate anabolizante ambalate sub formă de pastile și substanțe injectabile, în valoare de 1 milion 200 de mii de lei.

Oamenii legii au mai găsit și „ciorne” unde erau date despre activitatea ilegală pe care o gestiona conducătorul grupării precum și bonuri fiscale, bancare etc.

Oamenii legii au intentat în acest caz un dosar penal pentru practicarea ilegală a activității de întreprinzător, evaziune fiscală și contrabandă în proporții deosebit de mari.

Cei trei bănuiți au fost reținuți pentru 72 de ore.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.