Socialistul Ceban, scos din sărite de Natalia Morari: „Sunteți o minciunoasă ca și candidata pe care o susțineți”

Comportamentul nici pe departe echidistant al Nataliei Morari la o emisiune de dezbateri desfășurată marți seară l-a scos din sărite pe socialistul Ion Ceban, care a numit-o pe jurnalistă mincinoasă, ca prezidențiabila Maia Sandu.

Natalia Morari
Natalia Morari. Foto: europalibera.org

Politics of Moldova scrie că Ceban a fost invitat la o emisiune în care a avut practic patru oponenți – Igor Boțan, Oazu Nantoi, Igor Grosu de la PAS și chiar Natalia Morari, care, pe parcursul întregii dezbateri, nu ia permis să-și finalizeze gândurile și să-și exprime opiniile.

Reclame

Discuțiile s-au încins după ce Morari a acuzat că PSRM a lansat informațiile despre intenția Maiei Sandu de a aduce refugiați sirieni pe teritoriul R. Moldova doar pentru a obține sprijin din partea UE la alegerile prezidențiale.

Ceban a negat implicarea PSRM, dar Morari a insistat. „Sunteți o minciunoasă ca și candidata pe care o susțineți”, i-a replicat Ion Ceban, solicitându-i să prezinte dovezi, lucru pe care jurnalista Morari nu l-a făcut.

Discuțiile au continuat însă pe acest subiect. „Afirm cu toată certitudinea că acest video nu a fost făcut de Actualitati.md (un portal apropiat PSRM)”, a accentuat Ion Ceban, acuzând-o pe Morari că a spus lucruri false.

Morari l-a protejat în mod vădit pe Igor Grosu, atunci când Ceban la acuzat de calomnie și chiar l-a scos din emisiunea în direct atunci când a devenit clar că nu are răspunsuri și dovezi la întrebările lui Ion Ceban. În replică, socialistul a îndemnat-o pe Morari să nu-i mai țină „pampersul” lui Grosu.Categorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.