VIDEO. Socialistul Ceban l-a lăsat fără replică pe subordonatul Maiei Sandu. Grosu nu a putut explica învârtelile din PAS

În timpul unor dezbateri difuzate marți seară la TV7, socialistul Ion Ceban a făcut praf din secretarul PAS, Igor Grosu, cel care are grijă și de finanțele partidului și de ale Maiei Sandu.

ion-ceban_grosu

Captură video: tv7.md

Grosu nici nu a venit la emisiunea respectivă pentru a se întâlni pe viu cu Ion Ceban, însă în timpul unei intervenții telefonice Ceban a reușit să demonstreze că acuzațiile lansate de reprezentantul PAS la adresa sa au fost nefondate. În plus, suspiciunile privind finanțarea ilegală a campaniei electorale a Maiei Sandu s-au amplificat.

Ceban i-a cerut lui Grosu să prezinte dovezi la acuzațiile sale lansate într-o conferință de presă precum că reprezentantul PSRM ar fi avut o întrevedere cu Viorel Melnic și cu Veaceslav Galoi, cel care a virat în fondul PAS aproape 300 de mi ide lei din partea primarului de Orhei, Ilan Shor. Acesta însă s-a eschivat să ofere un răspuns, spunând că se va întâlni cu Ceban în judecată. Este de menționat că Ion Ceban l-a atacat pe Grosu în instanță pentru calomnie.

„Afirmați acuma că m-am întâlnit cu cineva? Este un fricos care nu vrea să vină. Dimineață m-a acuzat personal, iar acum nu vrea să vină la emisiune”, a răspuns Ceban.

Acesta l-a invitat pe Grosu să vină la emisiune ca să discute în direct. Dar fruntașul PAS a refuzat invitația.

Mai mult, Grosu nu a putut explica nici faptul de ce PAS preferă ca donatorii să vireze banii pe contul partidului și nu direct pe cel al Maiei Sandu. A încercat să dreagă busuiocul spunând că este o recomandare de la CEC. Dar când Ceban a cerut detalii, nu le-a putut da.

Moderatoarea Natalia Morari s-a implicat în repetate rânduri în timpul conversației dintre cei doi, ceea ce la deranjat pe Ceban.

„Nu-i schimbați pampersurile (scutecele lui Igor Grosu – n.r.). E destul de mare”, a exclamat Ceban. Văzând că Grosu nu are niciun răspuns adecvat, Natalia Morari l-a îndemnat să întrerupă legătura, dar să trimită vreun mesaj, dacă mai are ceva de spus. Grosu nu a mai avut nimic ce spune.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.