Serviciile de eliberare a actelor de identitate vor activa în ziua turului doi al prezidențialelor

Centrul Resurselor Informaţionale de Stat „Registru” a anunţat că ziua de duminică, 13 noiembrie, va fi lucrătoare pentru angajații serviciilor de eliberare a actelor de identitate. În ziua turului doi al alegerilor prezidenţiale, aceste structuri vor activa de la ora 7.00 până la 21.00.

CEC_urna_vot_votare

Foto: Evgheni Lachi / ipn.md

Potrivit întreprinderii „Registru”, citată de Moldpres, în ziua scrutinului, la solicitare, vor fi eliberate buletine de identitate provizorii. Actele vor fi eliberate în mod gratuit, inclusiv celor care nu beneficiază de înlesniri.

Totodată, în ziua desfăşurării alegerilor prezidenţiale se vor elibera, în mod gratuit, adeverinţele ce conţin date din Registrul de stat al populaţiei sau din fişierul manual de evidenţă.

În ziua de duminică se va asigura şi confecţionarea buletinelor de identitate în baza tuturor cererilor depuse până pe data de 11 noiembrie.

De asemenea, pe 13 noiembrie, în ziua desfăşurării scrutinului, membrii grupului de lucru al întreprinderii „Registru” vor asigura monitorizarea continuă a procesului de eliberare a actelor de identitate.

Pentru informaţii suplimentare, cetăţenii se pot adresa la telefonul de contact al Call-centrului instituţiei 14-909 sau (+373) 022-25-70-70 şi la telefoanele serviciilor de eliberare a actelor de identitate.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.