Constantin Codreanu: Cei care o vor ajuta pe Maia Sandu să ajungă președinte vor fi unioniștii

Liderul Mișcării Unioniste, Constantin Codreanu, i-a îndemnat pe unioniști să voteze pe 13 noiembrie pentru Maia Sandu. Declarații în acest sens Codreanu a făcut în cadrul emisiunii „Ziua Z” de la 6 TV, unde s-a discutat despre alegerile prezidențiale din R. Moldova.

constantin-codreanu

Constantin Codreanu. Captură video: 6tv.ro

„Sunt sigur că Maia Sandu realizează că, mai ales în primul tur, cât și în turul doi cei care o vor ajuta să ajungă președinte al Republicii Moldova vor fi unioniștii, pentru că ei vor decide aceste alegeri”, a declarat Constantin Codreanu.

Liderul unionist a mai spus că pentru adepții reunirii celor două maluri de Prut „ar fi un lucru neplăcut dacă vor avea în fruntea R. Moldova pe cineva care să lanseze de la tribuna prezidențială mesaje antiunioniste. „Dar acest lucru nu va putea împiedica parcursul spre România și dorința noastră de a realiza ReUnirea”, a declarat Codreanu, precizând că unioniștiivor ca, dacă Maia Sandu va fi aleasă șefă de stat, aceasta „să înțeleagă că unica soluție pentru statul eșuat R. Moldova este Unirea și să-și dezvolte discursul unionist, să fie și mai fermă pe poziții”.

„Ne unește un candidat cu viziuni europene, care să păstreze R. Moldova pe direcția, pe care trebuie s-o urmeze, pentru că R. Moldova are un singur viitor: în și cu România, în și cu NATO, Uniunea Europeană”, s-a adresat Constantin Codreanu către unioniști.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.