Dodon cheamă stânga să se UNEASCĂ contra UNIONISMULUI promovat de Maia Sandu

Candidatul PSRM la funcția de președinte al R. Moldova, Igor Dodon, le-a mulțumit pentru susținere partidelor de centru-stânga și celor „pro-stataliste”, care și-au îndemnat alegătorii și simpatizanții să-l voteze în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

Igor Dodon

Igor Dodon. Foto: fb.com/dodon.igor

În cadrul unei conferințe de presă, Dodon a chemat forțele de stânga „la mobilizarea și consolidarea eforturilor”.

Făcând trimitere la declarația fostului președinte al României, Traian Băsescu, care a afirmat joi, la Realitatea TV, că prezidențiabila Maia Sandu i-a spus adjunctului secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland, că singura șansă a Moldovei este unirea cu România, Igor Dodon a menționat „în fața unui pericol foarte clar, unui pericol evident, noi trebuie să ne unificăm forțele”.

„Băsescu a declarat recent că Maia Sandu a promis în Departamentul de stat al SUA că unica soluție este unirea cu România. Maia Sandu, care este cetățeancă a altui stat, care pledează deschis pentru unirea cu statul vecin. EI au un plan foarte clar – unirea din 2018. Noi nu trebuie să le permitem acest lucru. De aceea, stimați prieteni, tovarăși, concetățeni, noi suntem obligați să ne unim forțele, să ne consolidăm, să ne mobilizăm pentru duminică, 13 noiembrie”, a declarat prezidențiabilul Igor Dodon.

Menționăm că, într-o transmisiune live pe Facebook, Traian Băsescu a precizat că a fost vorba de o confuzie atunci când a făcut declarațiile despre unirea R. Moldova cu România pe care i le-a atribuit Maiei Sandu. Fostul președinte al României a spus că, de fapt, a avut-o în vedere pe lidera Partidului Dreapta, Ana Guțu.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.