Plahotniuc, în presa internațională: Indiferent de rezultatele alegerilor, vom putea menține cursul proeuropean al țării

Prim-vicepreședintele PDM, Vlad Plahotniuc, dă asigurări că R. Moldova va alege să consolideze relațiile cu Uniunea Europeană pentru a-și restabili și consolida economia.

Vlad Plahotniuc

Vlad Plahotniuc. Foto fb.com/plahotniuc

Relațiile R. Moldova cu UE vor fi consolidate, indiferent de rezultatul alegerilor de duminică, chiar dacă prezidențialele vor fi câștigate de un candidat prorus.

Vlad Plahotniuc a făcut asemenea declarații în cadrul unui interviu pe care l-a acordat agenției Reuters, preluat ulterior de mai multe publicații prestigioase, printre care Daily Mail, Euronews, Swiss Info și New York Times.

„Brandul european își revine”, a declarat Vlad Plahotniuc pentru Reuters, potrivit HotNews.md, menționând că acest fapt ar servi drept zid de apărare împotriva oricărei încercări a candidatului prorus la președinție, Igor Dodon, de a trage R. Moldova din nou pe orbita Moscovei prin ruperea acordului politic și comercial pe care Chișinăul l-a semnat cu UE în 2014.

„Indiferent de rezultatul alegerilor, suntem convinși că vom putea menține atât stabilitatea, cât și cursul geopolitic al țării, și anume integrarea în UE”, a subliniat Plahotniuc.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.