Tinere vândute cu 1000 de lei pentru „masaj erotic”, la Chișinău. Traficanții riscă ani grei de pușcărie

Un cuplu din municipiul Chișinău a fost reținut fiind suspectat de trafic de copii. Bărbatul se află în arest, iar femeia este cercetată în libertate. Cei doi au vârste de 25 și, respective, 26 de ani.

Trafic de fiinte umane_exploatare sexuala

Foto: ipn.md

Timp de trei luni, oamenii legii au documentat activitatea infracțională a cuplului. În acest timp, aceștia, deghizându-și activitatea infracțională prin publicarea diferitor anunțuri pe site-ul 999.md, au recrutat patru tinere cu vârste cuprinse între 18 și, respectiv, 25 de ani, printre care şi o minoră de 16 ani. Tinerele erau vândute clienților cu 1000 de lei pentru o oră de „masaj erotic” și „servicii intime”.

Oamenii legii au stabilit că femeia suspectă este rudă cu minora exploatată sexual. Cuplul avea influență asupra acesteia din cauza vârstei şi a situației  vulnerabile din punct de vedere social. Pentru a avea controlul total asupra minorei, traficanții o adăposteau la domiciliul lor, de unde o transportau clienților pentru prestarea serviciilor sexuale contra plată.

După mai multe investigații, infractorii au fost reținuți, iar minora a fost salvată din situația de exploatare, fiindu-i acordată asistență psihologică şi socială.

Dacă vinovăția traficanților va fi demonstrată, aceștia riscă până la 20 de ani de închisoare.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.