VIDEO. Renato Usatîi s-a ținut de cuvânt?! Acesta e troleibuzul promis?

Un șofer de troleibuz a fost surprins sâmbătă, la Bălți, cum deschide ușa mijlocului de transport ori de câte ori acesta staționează. Din imaginile video publicate de un interaut pe YouTube se vede că munca respectivului șofer este un chin, iar troleibuzul e într-o stare deplorabilă.

„Acesta să fie troleibuzul promis de primarul-balabol Renato Usatîi încă în iunie 2015, în plină campania electorală pentru alegerile generale locale?”, a comentat autorul imaginilor video.

Reamintim că, în campania electorală pentru alegerile locale generale din 2015, Renato Usatîi a promis că, în prima zi de srviciu în calitate de primar de Bălți, va veni la Primărie cu un troleibuz nou, pe care ulterior îl va dărui municipiului Bălți. Cel mai probabil, primarul-fugar nu s-a ținut de cuvânt, întrucât acesta nu s-a lăudat nicăieri că ar fi dăruit un troleibuz „capitalei de nord”, așa cum obișnuiește să facă la orice pas cu orice donație a sa. Anterior, Usatîi spunea că procurarea unui troleibuz nou nu este convenabilă, invocând anumite probleme legate de prețul achiziționării acestuia. Pentru a se spăla pe mâini, Usatîi l-a făcut cu ou și cu oțet pe edilul de la Chișinău, Dorin Chirtoacă, pe care l-a acuzat că a achiziționat troleibuze belaruse la prețuri fabuloase.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.