Lider unionist: „Nu putem accepta ceea ce s-a întâmplat duminică”

Modul în care a fost organizat cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din R. Moldova a demonstrat implicarea directă a autorităților în vicierea rezultatului, a declarat Constantin Codreanu, candidatul pentru Diaspora al Partidului Mișcarea Populară la alegerile parlamentare din România care vor avea loc pe 11 decembrie.

constantin-codreanu

Constantin Codreanu

„Nu putem accepta ceea ce s-a întâmplat duminică. Fraudele care au putut fi observate cu ochiul liber de absolut oricine trebuie dur sancționate de instituțiile internaționale care să nu recunoască rezultatul acestui scrutin. Avem nevoie de alegeri repetate și de mai multe secții de vot pentru Diaspora”, se spune într-o declarație difuzată presei de către liderul unionist Constantin Codreanu.

Liderul unionist s-a arătat convins că viitorul R. Moldova este cu și în Uniunea Europeană, cu și în NATO, cu și în România. „Nimeni nu poate opri acest parcurs printr-un scrutin fraudat. Ieșim în stradă pentru a cere alegeri repetate. Vrem să fim auziți și susținuți de instituțiile internaționale”, a precizat candidatul PMP pentru Diaspora, Constantin Codreanu, care a cerut demisia in corpore a Comisiei Electorale Centrale.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.