Condamnat la ani grei de pușcărie pentru că și-a ucis trei copii

Bărbatul din raionul Cantemir care şi-a omorât trei copii minori – de unu, patru şi şase ani, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare în penitenciar de tip închis.

Puscarie_gratii

Foto: ziarmm.ro

Procurorii au demonstrat că, în vara acestui an, inculpatul, fiind în stare de ebrietate alcoolică avansată, după un conflict telefonic cu soţia sa, pe motiv de gelozie, şi-a înjunghiat feciorii minori cu un cuţit de bucătărie.

Solicitat de IPN, procurorul care a instrumentat cazul, Adrian Procoavă, a declarat că expertiza psihiatrică a demonstrată că bărbatul avea discernământ în momentul comiterii faptei. Potrivit procurorului, dacă se demonstra că bărbatul nu era în capacitate deplină de gândire, ar fi fost plasat într-o instituţie cu profil medical. Sentinţa este cu drept de atac conform prevederilor legale.

Crima s-a produs în noaptea spre 16 iulie, iar poliţia a fost alertată chiar de suspect. Copiii prezentau mai multe plăgi de cuţit în regiunea gâtului, care le-a provocat moartea. Bărbatul a încercat să se sinucidă, provocându-şi o plagă de cuţit în regiunea gâtului, dar a apucat să fie transportat la Spitalul raional Cantemir, fiind salvat. Mama copiilor era la Chişinău când s-a întâmplat nenorocirea.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.