PCRM nu recunoaște legalitatea prezidențialelor și nici nu vrea să aibă de-a face cu Dodon

PCRM s-a convocat sâmbătă, 19 noiembrie, în al VIII-lea Congres. Formațiunea politică și-a prezentat raportul de activitate şi gestiune.

PCRM

Foto: politics.md

În discursul său de aproape două ore, președintele PCRM, Vladimir Voronin, a vorbit despre reuşitele partidului de la ultima întâlnire plenară, dar şi despre eşecuri și viitoare acţiuni.

Voronin nu a ezitat să critice actuala guvernare și a declarat că PCRM nu recunoaște legalitatea alegerilor prezidenţiale desfăşurate recent.

„Scopul primordial al PCRM este de a construi un stat social. Toate curăţirile care au avut loc în partid ne-au făcut mai puternici. Activitatea noastră parlamentară este bazată pe iniţiative legislative cu caracter social, iar rezultatele s-au văzut pe timpul când am fost la guvernare. Guvernarea nelegitimă încearcă să ne evite în acest sens, însă noi vom continua să urmăm scopul iniţial”, a declarat liderul PCRM, potrivit trm.md.

Liderul comuniştilor şi-a încurajat colegii să fie pregătiţi oricând de alegeri, subliniind că PCRM va insista pe desfăşurarea alegerilor parlamentare anticipate.

Voronin a subliniat că PCRM nu-l recunoaşte pe Igor Dodon, preşedintele ales, şi nu va conlucra cu acesta în niciun fel.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.