OPINIE. Jurnaliștii BEM vor să salveze protestul eșuat al unioniștilor pe seama prorusului Dodon

După ce au aruncat Republica Moldova sub prorusul DODON, presa BEM încearcă să inducă opinia publică și mai mult în eroare, prezentât protestul eșuat de astăzi ca pe o mare reușită, scrie jurnalistul Gabriel Călin.

protest-unionisti_pman

Foto: moldova24.info

Titlul siropos de pe Ziarul Național, finanțat din BEM prin intermediul Caravita, informează că toată suflarea moldavă din orice colț al lumii a protestat împotriva lui Dodon: Reportaj FOTO // Proteste în întreaga lume împotriva rezultatelor alegerilor din 13 noiembrie. Imagini care te vor emoționa.

În textul știrii vedem însă altceva. Câteva grupuri de persoane, care însumate posibil ating numărul celor prezenți astăzi în PMAN și-au făcut poze cu mesaje anti-dodon. Emoționant în toată pevestea asta este doar titlul.

Întrebarea care apare este însă alta: de ce are nevoie presa clanului să prezinte un protest eșuat drept un mare succes?

Răspunsul este la suprafață. După ce au cauzat venirea în funție a lui Dodon, prin promovarea încăpățânată a șanselor inexistente a candidatului comun, acum presa BEM încearcă să dreagă busuiocul. Ceea ce vor să ne spună prin astfel de știri argații media ai clanului este că Dodon a câștigat printr-o eroare, sau prin fraudă, chit că lucrurile stau exact invers, or toate organismele internaționale și-au dat verdictul: #NUMAIAVEȚIȘANSE, #AȚIDĂRUITFUNCȚIARUSIEI.

Orice sociolog și analist politic știa clar că președintele ales va fi de stânga. Nu trebuia să fii mare expert pentru a deduce asta. Mass-media țopisto-lucinschistă nu se știe pe ce a mizat, or și partenerii de dezvoltare nu o singură dată le-a explicat că, în situația actuală, orice tip de alegeri vor fi câștigate de stânga prorusă.

P.S. Vă plac hashtag-urile? Ar trebui să vă placă și rezultatul promovării acestora, dragi jurnaliști BEM. Am întrebat cu mult timp înainte de primul tur de alegeri – cine se face responsabil de rezultatul alegerilor? Acum nu mă mai întreb, pentru că totul e clar, iar cei ce au pedalat ideea candidatului comun în plină criză geopolitică sunt cunoscuți.

Gabriel CălinCategorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, , , , ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. Anti-DODON. Peste 200 de moldoveni din diasporă, printre care și unioniști, au protestat în mai multe orașe ale lumii – Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.