ANTICORUPȚIE. Dorin Chirtoacă, chemat la duel. E vorba de o „crimă față de cetățeni”

Consilierul municipal din partea PPEM Ruslan Codreanu se arată indignat față de abordarea cinică a lui Dorin Chirtoacă privind inițiativa PPEM de reformare a structurilor municipale, lucru care ar elimina clientelismul și fenomenul corupției din Primărie municipiului Chișinău.

ruslan-codreanu

Ruslan Codreanu. Foto: ppe.md

Potrivit consilierului municipal, în majoritatea structurilor Primăriei și a preturilor de sector sunt funcții care se dublează, iar Dorin Chirtoacă și PL, care și-au angajat membrii de partid, pun piedici adoptării inițiativei PPEM, se spune într-un comunicat al formațiunii politice.

„Peste 200 de contabili, funcționari publici, angajați în cadrul Direcției Generale Educație și direcțiilor educație de sector. Asta nu e mult. Asta este ireal. Doar la direcția educație din sectorul Ciocana lucrează circa 55 de contabili”, a exemplificat Ruslan Codreanu.

Consilierul PPEM consideră că situația actuală este o crimă față de cetățeni care convine unor cercuri de interese apropiate PL. „Astea sunt consecințele când te ocupi doar cu pupatul icoanelor, iar la insistența noastră de a iniția o reformă amplă a Primăriei răspunzi cu «eu am fost ales a treia oară», înseamnă că totul e bine”, a menționat Ruslan Codreanu.

„Dacă într-adevăr dorește eliminarea corupției, dacă într-adevăr vrea binele oamenilor îl invit pe Dorin Chirtoacă la o dezbatere publică să vedem cât de bine e să fie rău în Chișinău. Evident, dacă are curajul și obrazul să accepte invitația”, a conchis consilierul PPEM.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.