Mafiotul fugar Viorel Țopa atacă „insectele” Facebook-ului moldovenesc

Mafiotul fugar Viorel Țopa, condamnat la ani grei de închisoare de justiția moldovenească și care evită să-și ispășească pedeapsa ascunzându-se în Germania, s-a apucat de „scanat” rețeaua de socializare Facebook, identificându-i și apostrofându-i pe cei care îl critică.

Viorel Topa

Viorel Țopa. Foto: infotag.md

Internauta Ana Zatushevschi, care a „îndrăznit”, într-o însemnare pe Facebook, să-l numească mafiot pe Viorel Țopa, s-a ales cu o reacție bădărănească din partea acestuia din urmă, care a numit-o „insectă” pe Ana Zatushevschi. „Ăștia au ceva cu zootehnia, cu animalele? Jurnalistul Ungureanu-i sconcs, eu insectă… Ș-apoi, ce, s-au terminat trolli demnității și ai adevărului de-mi scrie Țopa în persoană?”, se întreabă Ana Zatushevschi.

„Mai pe scurt, bătălia pentru țara înapoi și stat capturat se dă pe facebook dacă n-ați știut. Da’ dacă serios și sincer, Țopa ce n-are ce face de stă să scaneze rețelele sociale?!? Mă tem să mă gândesc ce ar fi dacă ajung ăștia la conducere… mai grav ca-n perioada stalinistă!”, a mai scris Ana Zatushevschi, blocată de Țopa pe Facebook.

viorel-topa_fb-1viorel-topa_fb-2Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, ,

3 răspunsuri

  1. La atins tare pe Topa cand la numit mafiot, pentru ce asa tare sa inervat? cred ca un om normal pe care la acuzat cu ceva, sau la insultat, ar trebui sa nu atraga atentia, doar facebook-ul ii plin de asemena acuzatii.

    Apreciază

  2. Trebuia sa-l intrebaiti pe Topa pe ce bani si-a cumparat vila de 5 milioane de euro din Palma de Malorca. Interesant ce era sa inventeze? 😀

    Apreciază

  3. Se simte cu musca pe caciula,ba mai mult nu ma mira faptul daca va incepe sa nesi ameninte ,doar asa procedeaza astfel de oameni !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.