Târgul cadourilor de Crăciun a fost inaugurat la Chișinău

Târgul cadourilor de Crăciun „Christmas Fair”, ediţia a XIII-a, a fost inaugurat vineri, 16 decembrie, la Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo”.

Targ de Craciun_Orhei (14)

Manifestarea expozițională, care se va desfăşura până pe 25 decembrie, a întrunit peste 130 de participanţi, care au expus o gamă foarte variată de cadouri, suvenire, pomi şi decoraţiuni de Crăciun, produse pentru masa de sărbătoare, îmbrăcăminte, încălţăminte, produse cosmetice și bijuterii, notează Moldpres.

Prezent la deschidere, directorul executiv al CIE „Moldexpo”, Valentin Căinărean, a subliniat că „Târgurile de Crăciun, cu istoria lor bogată, abundente în delicii şi voie bună, reprezintă o tradiţie frumoasă în ajun de sărbători şi că actualul eveniment este unul cu reputaţie în Chişinău, înscriindu-se în tematica târgurilor similare din Europa”.

De asemenea, participanţii au fost salutaţi de vicepreşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, Mihai Bîlba, care a menţionat că „Christmas Fair”a devenit de-a lungul anilor mai mult decît un eveniment, unde se pot face cumpărături pentru sărbători. „An de an aici se creează o atmosferă magică, caldă şi emoţionantă, proprie minunatelor sărbători de iarnă”, a spus Bâlba.

Pe durata Târgului, se vor desfăşura ateliere de confecţionare a cadourilor, decoraţiunilor şi ornamentelor de Crăciun şi va avea loc un program vast de divertisment pentru copii şi adulţi cu Moş Crăciun şi Fulguţa.

În aceeaşi perioadă, vor avea loc mai multe programe artistice, la care vor evolua inclusiv ansamblurile de dansuri „Mioriţa” și „Floarea Soarelui”, iar elevii de la Liceele Republicane de Muzică „S. Rahmaninov” şi „Ciprian Porumbescu” vor prezenta concerte de muzică clasică.

Târgul cadourilor de Crăciun „Christmas Fair”, este organizat tradiţional de CIE „Moldexpo”.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.