Maia Sandu își pregătește partidul de lupta decisivă

Lidera PAS, Maia Sandu, vrea să consolideze rândurile partidului şi să se pregătească intensiv pentru alegerile parlamentare din 2018. Declaraţia a fost făcută duminică, 18 decembrie, în cadrul şedinţei Consiliului Politic Naţional al formaţiunii.

Maia Sandu

Maia Sandu. Captură video: privesc.eu

Maia Sandu a mulţumit celor care s-au implicat în campania electorală pentru alegerile prezidențiale. „A trebuit să învățăm din mers, să lucrăm cu alte forțe politice, care ne-au sprijinit în această campanie și până la urmă a trebuit să redescoperim societatea și cred că am făcut acest lucru foarte bine”, a declarat președinta PAS, Maia Sandu, potrivit trm.md.

Politiciana a mai menționat că pe viitor îşi propune să consolideze rândurile partidului. „O să cream organizații PAS în toate raioanele din țară, o să mergem în toate localitățile, acolo unde am văzut că avem susținători, invităm acești oameni să se alăture echipei și să ne sprijine”, a spus Maia Sandu.

În cadrul Consiliului Politic al formațiunii a fost creată o Organizație de Tineret și a fost ales președintele acesteia. „E clar că un partid care vrea să existe pe termen lung și care vrea să aibă cadre bine pregătite trebuie să investească în tineri și trebuie să crească lideri pe interior, care ulterior să devina viitoarele generații de conducători a partidului”, a spus președintele Organizației de Tineret PAS, Dan Perciune.

PAS a fost creat în luna mai 2016. La alegerile prezidențiale, președinta PAS, Maia Sandu, a ajuns până în turul doi de scrutin, fiind însă învinsă de liderul PSRM, Igor Dodon, care a obținut peste 52% din voturi.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

2 răspunsuri

  1. Si-a mai pregatit si Filat partidul in 2009 cind a incercat sa faca revolutie, insa iata ca tot la puscarie a ajuns, de aceea Maia, cred ca ar trebui sa se conformeze cu faptul ca este un politician mort. Mai bine ar veni cu explicatii de ce tolera faradelegile din scoli si gradinite unde copiii erau hraniti cu alimente alterate.

    Apreciază

  2. o fuziune ceva cu pldm-ul? sau mai spre alegeri incolo, sa nu reuseasca totii sa inteleaga ce mizerie este???

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s