Cum Jurnalul Țopilor îl acoperă pe Pântea, omul hoțului în lege Karamalak

Fostul prim-adjunct al procurorului general Andrei Pântea, acuzat că ar fi fost omul hoțului în lege Grigore Karamalak (alias Bulgaru) în procuratură, a fost acoperit de Jurnal TV, post de televiziune finanțat de mafiotul fugar Victor Țopa.

andrei-pantea

Andrei Pântea. Foto: publika.md

Declarații în acest sens a făcut, într-o discuție cu Renato Usatîi, chiar avocata Țopilor, fugara Ana Ursachi, cea care se plângea că a inițiat niște verificări în privința lui Pântea, dar nu a fost susținută de presa lui Țopa.

Mai mult, Pântea a telefonat-o și a recunoscut că are „oamenii lui” la Jurnal TV și a rugat-o să o lase în pace.

Anterior, presa a mai scris despre relațiile dintre Țopa și Karamalak și chiar despre o întrevedere dintre reprezentantul Țopilor, Andrei Năstase cu Karamalak la Moscova.

În aceeași convorbire, Usatîi vorbește și despre legăturile dintre Țopi și raiderul nr. 1 din spațiul CSI, Veaceslav Platon.

În discuția înregistrată pe ascuns de către Ana Ursachi, Usatîi se laudă cum finanțează instituții de presă din R. Moldova precum PRO TV, RTR, Omega, dar și despre relațiile sale la Moscova cu unele personalități precum Sofia Rotaru, pe care o numește „babușka” și povestește cum cânta cu aceasta în Kremlin.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , , , ,

3 răspunsuri

  1. iaca așa lume crimianlă avem noi în Moldova, iar unii din ei își mai trac o platformă, chipurile civică, chipurile luptătoare pentru adevăr și demnitate, înteresant al cui?

    Apreciază

  2. Da bre, nu degeaba se veculează că aceștia sunt clanul Filato-Țopist! Se vede că Plaha aîi încurcă să ajungă la conducere să fure în continuare statul!

    Apreciază

  3. Am rămas fără cuvinte, sincer, la noi se schită deja pachete promotionale televiziunilor, ca să nu te arate negativ în stiri, unde-i independenta presei aici ? Domnilor centrul de jurnalism independent, asociatia presei, voi nu vreți să vă expuneti ?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.