Usatîi pune la cale o nouă tentativă de omor, sugerează Gorbunțov

Renato Usatîi plănuiește și în prezent cum să-l omoare pe bancherul rus Gherman Gorbunțov, pentru a-și duce la bun sfârșit planurile. Despre aceasta a declarat chiar Gorbunțov într-un interviu la Publika TV.

gherman-gorbuntov

Gherman Gorbunțov. Foto: unimedia.info

Gorbunțov a mai spus că deja există dovezi incontestabile că toate declarațiile lui Usatîi referitor la participarea sa la dosare penale inițiate peste hotare sunt doar niște minciuni, la fel ca majoritatea declarațiilor acestuia.

„El se gândește cum să omoare până la urmă, eu mă gândesc cum să nu mă omoare”, a caracterizat Gorbunțov relațiile sale actuale cu Usatîi, notează Politics of Moldova.

Gorbunțov susține că Usatîi este un minciunos incurabil, care a ajuns deja să se încurce în propriile neadevăruri.

Una din cele mai recente minciuni este cea privind implicarea sa într-un dosar penal deschis peste hotare referitor la așa-zisa implicare a lui Vlad Plahotniuc în tentativa de omor al lui Gorbunțov. Omul de afaceri susține că există documente semnate de organele de anchetă române în care acestea neagă orice colaborare cu Usatîi, precum și faptul că l-ar fi determinat să ia legătura cu killerul Vitalie Proca. Mai mult, spune Gorbunțov, acest lucru este o încălcare gravă a legislației.

„Renato se încurcă întotdeauna în declarații. Doar în ultimele două luni a făcut declarații contradictorii. Schimbă depozițiile. Nu s-a pregătit, nu și-a făcut temele și minte din mers”, susține Gorbunțov.

Sănătate și învață să spui mai puține minciuni!”, i-a urat, de sărbători, Gorbunțov lui Usatîi.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.