Președintele Dodon și-a prezentat echipa prezidențială

echipa-lui-igor-dodon

Echipa lui Igor Dodon. Foto: moldpres..md

Președintele R. Moldova, Igor Dodon, și-a prezentat astăzi echipa prezidențială.

Astfel, secretar general al aparatului președintelui a fost numit Ruslan Flocea, consilier al președintelui în domeniul politic și purtător de cuvânt va fi Ion Ceban, iar consilier în domeniul juridic și relațiilor instituționale – Maxim Lebedinschi.

De asemenea, în funcția de consilier în domeniul economic a fost desemnată Elena Gorelova. În postul de consilier în domeniul educației, culturii și cercetări a fost numit Corneliu Popovici. În funcția de consilier în domeniul agroindustrial și al administrației publice a fost nominalizat Ion Perju. În postul de consilier în domeniul reintegrării – Vasile Șova, iar în calitate de consilier în domeniul politicii externe – Andrei Neguță.

Totodată, președintele a anunțat că va avea un consilier și în domeniul relațiilor cu diaspora, care urmează să fie anunțat ulterior.

Potrivit Moldpres, președintele Dodon urmează astăzi să aibă o întâlnire cu premierul Pavel Filip, în cadrul căreia cei doi vor discuta despre activitățile ce urmează a fi lansate împreună de echipa prezidențială și cea a Executivului.

Igor Dodon, a fost învestit în funcţia de șef al statului vineri, 23 decembrie, după ce Curtea Constituțională a validat alegerile prezidențiale din 13 noiembrie.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.