VIDEO. Deputații PL le-au dat o lecție „adevăraților stăpâni” ai lui Dodon

Deputații fracțiunii parlamentare a PL au arborat astăzi drapelul UE pe sediul Președinției, în fruntea căreia a venit Igor Dodon. Aleșii poporului spun că noul șef de stat a recurs la un gest „josnic”, atunci când a decis să scoată drapelul UE de pe sediul Președinției.

presedintie_drapelul-ue

Drapelul UE, arborat de Ion Apostol. Captură video: privesc.eu

„Igor Dodon a ajuns în jilțul de președinte și a început să lupte cu limba română de pe site-ul Președinției și cu drapelul UE. Atât poate și cu asemenea lucruri se va ocupa în cei patru ani de mandat. Aceste acțiuni au un vădit caracter ilegal, anticonstituțional și sunt plămădite la miez de noapte cu emisarii de la Kremlin. Aceste acțiuni anticonstituționale pot duce la răcirea relațiilor cu UE”, a comunicat deputatul liberal Roman Boțan, potrivit Ziarul Național.

Totodată, deputații liberali consideră că președintele Dodon se ține doar de acțiuni populiste, mai ales că știe foarte bine că procesul de integrare europeană este asumat de Parlament.

„Sunt niște acțiuni populiste și ilegale, care denotă frica, iritarea și care demonstrează planurile adevăraților stăpâni ai lui Dodon. Aceștia se află la Kremlin. Drapelul UE trebuie să stea la locul său și noi vom repara această nedreptate”, a mai adăugat Boțan.

Drapelul UE a fost arborat din nou pe sediul Președinției de deputatul Ion Apostol. Liberalii nu l-au mai așteptat pe consilierul Ion Ceban, care urma să vină cu o reacție oficială a Președinției vizavi de scoaterea drapelului UE.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.