VIDEO. Noi detalii șocante despre avocata Ana Ursachi, care locuiește în apartamentul unei persoane dispărute

„Comisarul” a revenit. De această dată jurnalistul Gabriel Călin scoate la iveală noi informații despre trecutul întunecat al Ana Ursachi, supranumită „avocata diavolului”. După ce a fost acuzată de implicarea în omorul unei femei pentru a o deposeda de apartament, dar și alte astfel de „afaceri”, se dovedește că și apartamentul în care locuia aceasta aparținea unei persoane considerate dispărute, pe acest caz existând și un dosar penal.

Gabriel Călin afirmă că așa-zisa opoziție de la Chișinău s-a deprins să ridice în slăvi persoane cu un trecut dubios și să le declare victime ale sistemului, pe când este vorba de criminali ordinari precum Ana Ursachi, declarată de „epave jurnalistice” precum Val Butnaru și Natalia Morari „înger păzitor al democrației”.

„Perchezițiile din casa Anei au fost cap de afiș în posturile pro-țopiste. Dar până și casa în care locuiește a fost obținută ilegal, iar fostul stăpân este dat dispărut. Există chiar și dosar penal pe acest caz”, afirmă jurnalistul.

Totodată, el atenționează ce fel de „erou” și-au găsit unii jurnaliști – o persoană implicată în omor, în afaceri murdare imobiliare, care își înregistrează colegii, apără personaje precum Țopa, Platon, Usatîi.

„Ea îi reprezintă pe ei, societatea civilă «independentă» gata să lingă papucii ba lui Filat, ba lui Platon, ba lui Țopa, toți oameni de onoare, binefăcători ai R. Moldova”, susține Gabriel Călin.

„E simplu să te declari represat politic atunci când oamenii legii sunt gata să te tragă la răspundere pentru crimele comise”, a adăugat el.

Potrivit „Comisarul”, mai multe investigații jurnalistice și documente au demonstrat că avocata Ursachi a fost parte a unui dosar pentru omor, dar din motive necunoscute aceasta a scăpat fără pedeapsă. Potrivit surselor, Ana Ursachi a scăpat de pușcărie, cazul fiind mușamalizat, în urma implicării tatălui său, un apropiat al grupărilor criminale conduse de Grigore Karamalak și Veaceslav Platon. De aasemenea, Ursachi a fost învinuită de mai multe crime și încălcări ale legislației, ea riscând să piardă și licența de avocat.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.