Angajații TV7 stau cu dinții la stele, iar Natalia Morari și Chiril Lucinschi se scaldă în bani

Câteva săptămâni în urmă cineva a scris pe Facebook că un post TV de la noi a intrat în incapacitate de plată, iar unele cheltuieli nu sunt acoperite de ceva timp, scrie Corneliu Gandrabur în blogul său.

Natalia Morari_Chiril Lucinschi

Natalia și Chiril Lucinschi. Colaj: today.md

Astăzi, referitor la același post TV, colegul Eugen Luchianiuc a publicat un răvaș de la un angajat, care transmite că de două luni nu a mai primit salariul pentru care a muncit. Salariatul este al postului TV7, patronat de Chiril Lucinschi, dar călărit de Natalia Morari & gașca, scrie bloggerul.

Răvașul angajatului TV7 mi-a amintit despre finanțarea postului TV7, care a primit de la Veaceslav Platon 440.100 USD, echivalentul a 8,84 milioane de lei. Banii au fost transferați prin scheme offshore (vezi aici), iar până la urmă au ajuns în conturile firmelor patronate de Chiril Lucinschi, apropiatul Nataliei Morari.

După cum vă dați seama, cele 8,84 milioane de lei au mers la fabricarea eroilor televizați, respectiv la difuzarea emisiunilor Interpol, Candidat, Politica – toate moderate de Natalia Morari, precum și la difuzarea emisiunii Dom Președinte, aceasta fiind moderată de către Igor Boțan, sluga lui Vlad Filat, dar regizată de Natalia Morari.

Astăzi, deși Natalia Morari și Chiril Lucinschi au primit de la Veaceslav Platon via BEM aproape 9 milioane de lei, salariații lor stau fără bani de două luni. Angajații Nataliei Morari, care au stat în spatele camerelor de luat vederi, la pupitre, au ținut luminile pe mutrele eroilor născuți în studiourile TV7, sunt acum nevoiți să împrumute bani ca să-și poată cumpăra câte ceva pentru masa de sărbătoare. Unii probabil vor întâmpina Noul An fără nimic.

Și dacă tot suntem la capitolul salarii și la huzuritul din banii jefuiți de la BEM, să nu uităm că Nataliei Morari tare-i plac hainele scumpe. Obișnuiește să poarte fulare de câteva sute de euro și centuri la fel de scumpe. Ce să mai… unii cheltuie milioane pe boarfe, alții nici nu au ce mânca.

Mai jos puteți vedea schema cum banii au ajuns de la BEM la TV7. Schimba, din păcate, nu are și continuitate spre salariați. Acum înțelegem că banii, în loc să fie remunerată echipa, au mers în buzunarul patronului și pe boarfele Nataliei.

O investigație mai amplă despre finanțarea TV7 puteți găsi pe www.today.md.

La momentul de față, ca notă de informare, vă informez că Natalia Morari este plecată la cumpărături în Italia. 40 de minute în urmă era în Mercato Del Pesce, Milano, Italia. Acolo acum e perioada reducerilor de Crăciun. Bani sunt… huli!

natalia-morari

Captură de ecran: gandrabur.net

scheme_morari_lucinschi

Foto: gandrabur.net

scheme-tv7

Foto: gandrabur.net

Corneliu GandraburCategorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, , ,

4 răspunsuri

 1. Ii trebuia lui Lucinschi bani ca sa-si duca amanta la odihna, iar pentru salarii va cere de la Filat din miliardul furat.

  Apreciază

 2. Ea se plingea ca traieste in chirie, dar de aici merge la odihna in cele mai pitoresti locuri din lume.

  Apreciază

 3. Deci banii din Miliard au fost redirectionati spre alta parte? Sau Filat si Topii au inteles ca Presa lor de buzunar nu mai este eficienta? In loc sa ingroape democratii, acestia vad ca devin tot mai iubiti de cetateni 😀

  Apreciază

 4. Iaca na poftim, acum se dovedește că defapt numai vin banii din miliard sau din buzunarul lui Filat și nu au cu ce să achite salariile la lucrători!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.