Vlad Plahotniuc halterofilul. Ce loc i-a adus liderului PDM Campionatul Republican la Haltere

Noul lider al PDM, Vlad Plahotniuc, a făcut publice noi detalii despre trecutul său. În profilul său, Plahotniuc scrie despre anii săi de școală. Politicianul susține că, atunci, a încercat de toate, satisfacții mari aducându-i halterele.

Vlad Plahotniuc (1)

Vlad Plahotniuc. Foto: edelweiss.md

„Pasiunile mele în copilărie au fost legate de muzică, sport şi lectură. Am frecventat 6 ani şcoala de muzică, am practicat diferite genuri de sport, dar cel care mi-a produs mari satisfacţii a fost halterele, care mi-a adus şi locul doi pe republică între juniori, sub îndrumarea unui maestru internaţional în acest sport”, scrie Vlad Plahotniuc.

În același context, liderul democrat mai scrie că nu învăţa pentru note şi laude, ci ca să înțeleagă cât mai multe lucruri şi să le poată folosi, iar plăcerea competiţiei o trăia la olimpiadele pe raion, unde ocupa mereu locuri de frunte. „Nu am fost un copil alintat de părinţi, noi eram 6 copii, iar nevoile erau mari, nu era loc pentru alintări. Aveam iubirea lor părintească şi ne era suficient. Problemele şi necesităţile familiei noastre ne-au învăţat ce înseamnă să ne ajutăm unii pe alţii, să muncim în echipă, să ajutăm părinţii în gospodărie şi să preţuim ceea ce obţineam în urma muncii noastre”, își amintește Vlad Plahotniuc.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

3 răspunsuri

  1. Un om sanatos cu o minte sanatoasa, ceea ce este confirmat si de rezultatele pe care acesta lea atins pe parcursul carierei sale de business-men.

    Apreciază

  2. Eu pina acum stiam ca e business-men, om politic, om carturar luand in consideratie ce biblioteca impresionata are, dar n-am stiut ca si e un sportiv.

    Apreciază

  3. Omul asta recapata increderea cetatenului si a partenerului extern.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.