Președintele Dodon a apreciat „înalt” parteneriatul RM-UE

Preşedintele Igor Dodon va efectua prima sa vizită oficială la Bruxelles la sfârşitul lunii ianuarie sau la începutul lui februarie 2017. Detalii despre această vizită în UE șeful statului a discutat joi, 29 decembrie, cu şeful Delegaţiei UE în R. Moldova, Pirkka Tapiola.

pirka-tapiola_igor-dodon

Pirkka Tapiola și Igor Dodon. Foto: fb.com/dodon.igor1

Potrivit unui comunicat al Președinției, în cursul întrevederii au fost discutate și aspecte legate de colaborarea țării noastre cu UE, dar și cu statele membre ale Uniunii.

Președintele Igor Dodon a apreciat „înalt” parteneriatul R. Moldova-UE, dar și sprijinul politic și financiar care este acordat țării noastre. Totodată, șeful statului și-a exprimat disponibilitatea de a avea întrevederi comune cu ambasadorii acreditați în R. Moldova, lunar.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

6 răspunsuri

 1. Președintele lui Năstase,Dodon, ales de popor, vrea și mai taresă încurce ițele, nu are ce cătă la Bruxelles, să se ducă la tata său Putin.

  Apreciază

 2. iO SUPT PULA SI LUI pIRKKA? Eu ma uimesc cit de fatarnic Dodon isi arata interesul catre cetateni unui stat proeuropean.

  Apreciază

 3. De aici multumeste si apreciaza relatiile cu UE, dar de aici vrea sa denunte Acordul cu UE.

  Apreciază

 4. Trebuie să ai bre tupeu să te vezi cu Tapiola la 2 zile după ce dai jos drapelul UE, tupeu ori pur și simplu tupoi

  Apreciază

 5. Mare preciere, nu vezi ? Fix ca curvele și unul și altul, se ling pe botișor în fașa cetățenilor dar pe la spate iși fac interesele și alții pro-europeni și alții bolșevici!

  Apreciază

 6. La Dodon totusi e gros obrazul, mai intii a scos drapelul UE de pe Presidentie, da acum se intilneste cu Tapiola. Sau i-a veit mintea la cap si si-a amintit ca ca a promis sa fie presedintele tuturor cetatenilor, si acelora pro-rusi si acelora pro-europeni?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s